Οζώδης σκλήρυνση και ανθεκτική επιληψία

Εικόνα Αθανασία Δαρ.

Έχω ένα κοριτσάκι 7 ετών με οζώδη σκλήρυνση και έχουμε ανθεκτική επιληψία. Έχει άλλη μανούλα παρόμοιο πρόβλημα να με βοηθήσει;;;

  Κάθε νέο βιολόγιο στο NOESI.gr είναι ένας γονιός που αναζητά συνοδοιπόρους! Ανοίγοντας μια συζήτηση εδώ, δείχνετε ότι κανείς δεν είναι μόνος, και άλλοι γονείς θα μπορούν να βρουν την ανάρτησή σας πολλά - πολλά χρόνια μετά. Τα βιολόγια του noesi.gr είναι online από το 2006!

Σχόλια

Δείτε μερικές αναρτήσεις

Εικόνα NOESI.gr

Επίσης, στο Email σας θα λάβετε εντός ολίγου οδηγίες για την επικοινωνία με άλλους γονείς και ειδικούς και τη φιλοξενία του "βιολογίου" σας αν θέλετε να γράψετε περισσότερα για το παιδάκι σας.

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά :)

like2

Εμείς έχουμε μονο ανθεκτική επιληψία

Εικόνα Kamoustaka

Καλημερα, εμείς εχουμε μονο ανθεκτικη επιληψια.

Δεν ξερω αν ενδιαφερεστε, εμεις ειμαστε απο Βόλο και ο γιατροσς μας ειναι ο κ. Καπετανάκης Μηνάς.

Πολυ διαβασμενος και με γλυκους τροπους στα παιδια.

like0

Μπορείτε να σας καλέσω;

Εικόνα Αθανασία Δαρ.

Ευχαριστώ!! Μπορείτε αν θέλετε βεβαια να σας πάρω ένα τηλέφωνο;;;

like2

Εμείς πάμε 5χρονια τώρα στον Ντινόπουλο

Εικόνα Θεοδώρα

Εμείς πάμε 5χρονια τώρα στον κ. Ντινόπουλο Αργύρη, η μικρή μου είναι 9 χρονών και διαγνώστηκε με οζωδη σκλήρυνση και επιληψία. 

like1

Πώς είναι το παιδάκι σας καλά;

Εικόνα Αθανασία Δαρ.

Πώς είναι το παιδάκι σας καλά; Εμείς πάμε στον κ. Βάρτζελη αλλά τώρα εδώ και ένα χρόνο, ενώ ήταν καλά, τώρα κάνει κρίσεις.

like2

Το τηλέφωνό μου

Εικόνα Αθανασία Δαρ.

Κυρία Θεοδώρα το τηλέφωνο μου είναι * (εστάλη στα μέλη μέσω E-mail) αν θέλετε κάντε μου μια αναπάντητη να σας καλέσω αν δεν έχετε πρόβλημα. Ευχαριστώ 

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.