Πότε περνάμε Επιτροπή για πιστοποίηση αναπηρίας;

Εικόνα Despina Pap.

Έχω ένα μωράκι 5 μηνών με κυστική λευκομαλακία και μικροκεφαλία. Γενικά δεν είχε καλη μαγνητική. Έκανε βρεφικους σπασμούς για 3 ημέρες μετά τη γέννηση και τώρα είναι υπό Keppra. Εγκεφαλοπάθεια μας έχουν πει κάποια άλλη διάγνωση δεν μας έχουν δώσει. Η μικρή δεν κάνει ακόμα τα ψυχοσυναισθηματικά ή κινητικά της ηλικίας της, όμως πέρα από τις φυσιοθεραπειες μας έχουν προτείνει και θεραπείες όπως θεραπευτική κολύμβηση και κρανιοιερη θεραπεία κλπ που δεν καλύπτονται από το ταμείο ΕΦΚΑ. Ήθελα να ρωτήσω πότε περνάει ένα μωρό επιτροπή για να έχει κάποιο βοήθημα οικονομικό η οικογένειά μας για να καλύψουμε τις θεραπείες της; Γίνεται σε τόσο μικρή ηλικία; Τι προϋποθέσεις υπάρχουν;

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.