Πώς μπορώ να αναρτήσω αγγελία ως ιδιώτης ή ως φορέας;

Εικόνα NOESI.gr

Αγγελίες για προσφορά εργασίας (Ζητείται...)

Οι γονείς μπορούν να αναρτούν αγγελίες ως εγγεγραμμένα μέλη (φυσικά πρόσωπα) από την ιστοσελίδα www.noesi.gr/node/add/post ή μέσω E-mail προς το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact. Στις αγγελίες αυτές, τα στοιχεία επικοινωνίας αρχικά διακινούνται εσωτερικά προς τα διαπιστευμένα μέλη — επαγγελματίες του καταλόγου www.noesi.gr/pro. Δέκα ημέρες, τουλάχιστον, μετά την αρχική διακίνηση της αγγελίας δίνεται η πρόσθετη δυνατότητα φιλοξενίας της αγγελίας online στην πλατφόρμα www.noesi.gr/jobs με κάποιο στοιχείο επικοινωνίας δημόσια ορατό για όλους τους επισκέπτες και το ονοματεπώνυμο ​του προσώπου αναφοράς για την επικοινωνία. Τέλος, όταν καλύπτονται οι θέσεις και οι αγγελίες λήγουν (το αργότερο δύο μήνες μετά την αρχική διακίνηση) αφαιρούνται όλα τα στοιχεία επικοινωνίας ή άλλα που ταυτοποιούν την περίπτωση και η ανάρτηση αρχειοθετείται στο αρχείο www.noesi.gr/archives. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Στείλτε την αγγελία σας.

Τα ιδιωτικά Κέντρα Ειδικών Θεραπειών μπορούν να αναρτούν αγγελίες εφόσον έχουν μία σταθερή σελίδα παρουσίασης στο noesi.gr ώστε οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες να μπορούν να βρίσκουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγγελία. Η σελίδα παρουσιάζεται στον Οδηγό "Προνόησε" στην πλατφόρμα www,noesi.gr/idiotika. Η υπηρεσία είναι συνδρομητική. Μάθετε περισσότερα.

Οι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί και οι Σύλλογοι Γονέων μπορούν να αναρτούν αγγελίες ως εγγεγραμμένα μέλη (φορείς) από την ιστοσελίδα www.noesi.gr/node/add/post  ή μέσω E-mail προς το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact. Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας θα είναι διαθέσιμα δημόσια ορατά στους ενδιαφερόμενους. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Στείλτε την αγγελία σας.

Αγγελίες για αναζήτηση εργασίας (Παρέχεται...)

Οι επαγγελματίες μπορούν να αναρτούν αγγελίες με το επαγγελματικό προφίλ τους (εκπαίδευση, κατάρτιση, περιπτώσεις που αναλαμβάνουν) και το βιογραφικό σημείωμα τους ως μέλη στο δίκτυο Επαγγελματιών "SPECIALS" του NOESI.gr. Πρόκειται για ειδικά διαπιστευμένα μέλη, που παρέχουν υπηρεσίες ιδιωτικά. Μπορείτε να δείτε τα μέλη του δικτύου επαγγελματιών στην πλατφόρμα www.noesi.gr/specials. Εναλλακτικά, οι επαγγελματίες μπορούν να δηλώσουν μόνο το E-mail τους στον κατάλογο επαγγελματιών, οπότε θα λαμβάνουν ενημέρωση για τυχόν νέες αγγελίες και στοιχεία επικοινωνίας για να επικοινωνούν με όσες τους ενδιαφέρουν. Ο κατάλογος επαγγελματιών είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/pro. Η υπηρεσία είναι συνδρομητική. Μάθετε περισσότερα.

Τα είδη αγγελιών που παρουσιάζουμε

Παρουσιάζουμε ειδικότητες όπως: Ειδικοί παιδαγωγοί, Εκπαιδευτικοί, Εργοθεραπευτές, Κοινωνικοί λειτουργοί, Λογοθεραπευτές, Φυσικοθεραπευτές, Ψυχολόγοι, Ψυχοπαιδαγωγοί, που παρέχουν υπηρεσίες όπως: Παράλληλη στήριξη, Μαθησιακά προγράμματα, Δημιουργική απασχόληση, Εξωτερικά προγράμματα, Ομαδικά προγράμματα, Συμβουλευτική, Κοινωνική ένταξη​.

Διαβάστε ακόμη μερικά σχετικά άρθρα:


Πιστοποιημένο για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του, το NOESI.gr παρέχει - βάσει καταστατικού - δωρεάν υπηρεσίες σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Τα παραπάνω έχουν ισχύ από 3 Αυγούστου 2015.

Δεν μπορείτε να σχολιάσετε δημόσια το παρόν κείμενο. Εάν θέλετε να στείλετε το σχόλιό σας προς το NOESI.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.