Πώς μπορώ να αναρτήσω μία αγγελία;

Εικόνα NOESI.gr

Αγγελίες για προσφορά εργασίας (Ζητείται...)

Οι γονείς μπορούν να αναρτούν αγγελίες ως εγγεγραμμένα μέλη (φυσικά πρόσωπα) από την ιστοσελίδα www.noesi.gr/node/add/post ή μέσω E-mail προς το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact. Στις αγγελίες αυτές, τα στοιχεία επικοινωνίας αρχικά διακινούνται εσωτερικά προς τα διαπιστευμένα μέλη — επαγγελματίες του καταλόγου www.noesi.gr/pro. Όταν καλύπτονται οι θέσεις και οι αγγελίες λήγουν (το αργότερο δύο μήνες μετά την αρχική διακίνηση) αφαιρούνται όλα τα στοιχεία επικοινωνίας ή άλλα που ταυτοποιούν την περίπτωση και η ανάρτηση αρχειοθετείται στο αρχείο www.noesi.gr/archives. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Στείλτε την αγγελία σας.

Τα ιδιωτικά Κέντρα Ειδικών Θεραπειών μπορούν να αναρτούν αγγελίες εφόσον έχουν μία σταθερή σελίδα παρουσίασης στο noesi.gr ώστε οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες να μπορούν να βρίσκουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγγελία. Η σελίδα παρουσιάζεται στον Οδηγό "Προνόησε" στην πλατφόρμα www,noesi.gr/idiotika. Η υπηρεσία είναι συνδρομητική. Μάθετε περισσότερα.

Οι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί και οι Σύλλογοι Γονέων μπορούν να αναρτούν αγγελίες ως εγγεγραμμένα μέλη (φορείς) από την ιστοσελίδα www.noesi.gr/node/add/post ή μέσω E-mail προς το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact. Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας θα είναι διαθέσιμα δημόσια ορατά στους ενδιαφερόμενους. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Στείλτε την αγγελία σας.

Αγγελίες για αναζήτηση εργασίας (Παρέχεται...)

Οι επαγγελματίες μπορούν να αναρτούν αγγελίες με το επαγγελματικό προφίλ τους (εκπαίδευση, κατάρτιση, περιπτώσεις που αναλαμβάνουν) και το βιογραφικό σημείωμα τους ως μέλη στο δίκτυο Επαγγελματιών "SPECIALS" του NOESI.gr. Πρόκειται για ειδικά διαπιστευμένα μέλη, που παρέχουν υπηρεσίες ιδιωτικά. Μπορείτε να δείτε τα μέλη του δικτύου επαγγελματιών στην πλατφόρμα www.noesi.gr/specials. Εναλλακτικά, οι επαγγελματίες μπορούν να δηλώσουν μόνο το E-mail τους στον κατάλογο επαγγελματιών, οπότε θα λαμβάνουν ενημέρωση για τυχόν νέες αγγελίες και στοιχεία επικοινωνίας για να επικοινωνούν με όσες τους ενδιαφέρουν. Ο κατάλογος επαγγελματιών είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/pro. Η υπηρεσία είναι συνδρομητική. Μάθετε περισσότερα.

Αναλυτική παρουσίαση διαδικασίας διακίνησης της αγγελίας ιδιωτών (π.χ. γονέων)

Η πρακτική μας ως προς τις αγγελίες είναι η ακόλουθη.(1)

Αρχικά, προωθούμε άμεσα την αγγελία σας εσωτερικά προς τα διαπιστευμένα μέλη - επαγγελματίες της πλατφόρμας www.noesi.gr/pro. Πρόκειται για άτομα που είναι άμεσα διαθέσιμα για εργασία και έχουν διαπιστευτεί ως προς τις σπουδές και την κατάρτισή τους, που παρατίθεται στο βιογραφικό τους. Σε αυτό το στάδιο, τα στοιχεία επικοινωνίας σας προστατεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προτείνουμε να περιμένουμε μερικές ημέρες για να δούμε, πώς θα πάνε οι επικοινωνίες που θα λάβατε. 

Εφόσον δεν βρεθεί το κατάλληλο άτομο, 10 ημέρες αργότερα, αν θέλετε μπορούμε να διακινήσουμε ευρύτερα την αγγελία σας σε μέλη – επαγγελματίες που διαπιστεύθηκαν την προηγούμενη σχολική χρονιά ως προς τις τις σπουδές και την κατάρτισή τους. Σε αυτή την περίπτωση, η αγγελία σας αποστέλλεται από μέρους μας μέσω E-mail ως ειδοποίηση σε περίπου 400 – 500 διαπιστευμένα μέλη – επαγγελματίες. Σε αυτό το στάδιο, η αγγελία σας δεν είναι ορατή από μηχανές αναζήτησης και κοινωνικά δίκτυα ενώ τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι προσβάσιμα μόνο σε μέλη της κοινότητας των μελών της νόησης στο διαδίκτυο – είναι διαθέσιμα στη σελίδα του προφίλ σας www.noesi.gr/user, όπου έχουν πρόσβαση εγγεγραμμένα μέλη μόνο.

Τέλος, 15 ημέρες αργότερα, αν θέλετε μπορούμε να φροντίσουμε για την ανάρτηση της αγγελίας online, με κάποιο στοιχείο επικοινωνίας δημόσια ορατό για όλους και το ονοματεπώνυμο ​του προσώπου αναφοράς για την επικοινωνία. Σε αυτό το στάδιο, τα στοιχεία επικοινωνίας σας αναρτώνται δημόσια online και είναι διαθέσιμα προς όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, όπου φιλοξενείται η αγγελία σας. Προϋπόθεση για αυτό το στάδιο είναι ότι διαθέτετε λογαριασμό μέλους στο www.noesi.gr και ότι η ανάγκη για την ανάρτηση της αγγελίας σας στοιχειοθετείται επαρκώς, με σχετικό αίτημα που υποβάλετε προς την ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο.

Τα είδη αγγελιών που παρουσιάζουμε

Παρουσιάζουμε ειδικότητες όπως: Ειδικοί παιδαγωγοί, Εκπαιδευτικοί, Εργοθεραπευτές, Κοινωνικοί λειτουργοί, Λογοθεραπευτές, Φυσικοθεραπευτές, Ψυχολόγοι, Ψυχοπαιδαγωγοί, που παρέχουν υπηρεσίες όπως: Παράλληλη στήριξη, Μαθησιακά προγράμματα, Δημιουργική απασχόληση, Εξωτερικά προγράμματα, Ομαδικά προγράμματα, Συμβουλευτική, Κοινωνική ένταξη​.

Διαβάστε ακόμη μερικά σχετικά άρθρα:


Πιστοποιημένο για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του από το ΗοΝ. Πιστοποιημένο για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του, το NOESI.gr παρέχει - βάσει καταστατικού - δωρεάν υπηρεσίες σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Τα παραπάνω είναι σε ισχύ από τις 3 Αυγούστου 2015.
(1) Οι αλλαγές στην πρακτική μας ως προς τη διακίνηση των αγγελιών ιδιωτών τέθηκαν σε ισχύ στις 17 Ιουνίου 2018.

Δεν μπορείτε να σχολιάσετε δημόσια το παρόν κείμενο. Εάν θέλετε να στείλετε το σχόλιό σας προς το NOESI.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.