Αν μένετε ή εργάζεστε στην Αττική και είστε μέλος στο noesi.gr, "ακολουθήστε" αυτή την Ομάδα για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπως μέλη που αναζητούν πληροφορίες, αγγελίες, εκδηλώσεις ή δράσεις και ειδήσεις από την επικαιρότητα. Παρακάτω, βλέπετε τις νέες δημοσιεύσεις με επίκεντρο την Αττική.

Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ — "Έχει να γίνει της έρευνας, λέμε εμείς!"

Εικόνα NOESI.gr
Σε περισσότερες από 300 ευρωπαϊκές πόλεις, την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη τα μεγάλα ερευνητικά ιδρύματα ανοίγουν τις πόρτες τους στο ευρύ κοινό. Το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο συμμετέχει στη δράση!
Σάβ, 29/09/2018 - 17:00

 Θέλεις να δεις πώς οργανώνεται η έρευνα από μέσα;
Μη χάνεις χρόνο! Δήλωσε εθελοντής για τη Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ 2018 και γίνε μέλος της εθελοντικής ομάδας που διοργανώνει την πιο μεγάλη γιορτή για την έρευνα!

Διεθνές Συνέδριο για τη διδασκαλία Ευρωπαϊκών Νοηματικών Γλωσσών

Το SIGN FIRST αποσκοπεί στην ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για την εφαρμογή προγραμμάτων διδασκαλίας νοηματικών γλωσσών και την καλλιέργεια της δίγλωσσης εγγραμματοσύνης των Κωφών και Βαρήκοων μαθητών.
Παρ, 28/09/2018 - 16:00

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), στο πλαίσιο των Στρατηγικών Συμπράξεων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+, υλοποιεί το έργο «Teaching European Signed Languages as a First Language» με τίτλο: “SIGN FIRST” (Διδασκαλία Ευρωπαϊκών Νοηματικών Γλωσσών ως πρώτη γλώσσα). Εθνική Μονάδα Συντονισμού του προγράμματος Erasmus+ το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (I.K.Y.).

Πρόσληψη Εργοθεραπευτή /-τριας

Το «ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ» Κ.Α.Σ.Π. δέχεται αιτήσεις για την πρόσληψη Εργοθεραπευτή / -τριας με πλήρη απασχόληση. Απαραίτητη προϋπόθεση: Να διαθέτει εμπειρία σε παιδιά με εγκεφαλική παράλυση και νευροεξελικτικές διαταραχές.

Ομαδικά προγράμματα στον Οδηγό υπηρεσιών ® NOESI.gr (Σεπτέμβριος)

Εικόνα NOESI.gr

Αγαπητοί γονείς και επαγγελματίες, σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας για ομαδικά προγράμματα, όπου μπορούν να συμμετέχουν μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άτομα με αναπηρία. 

Ομαδικά προγράμματα στον Οδηγό υπηρεσιών του NOESI.gr.

Η πλατφόρμα είναι ανοικτή! Δείτε τα ομαδικά προγράμματα αναλυτικά!

Αραχνοειδής κύστη στο κεφαλάκι μας

Εικόνα Anonymous

Καλησπέρα ο λόγος που σας γράφω είναι για τον 3 χρονων γιο μου ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα 35 εβδομάδα χωρίς κάποιο πρόβλημα μεχρι 8 μηνών είχε γαστροισοφαγικι παληνδρομιση και έκανε συνέχεια εμετο έβγαζε το γαλα συνέχεια μέχρι που αρχίσαμε τα στερεά και ηταν μια χαρα.

ΛΟΓΩ-ΕΡΓΩ (νέα παρουσίαση!)

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο Κέντρου ΛΟΓΩ-ΕΡΓΩ στην Καλλίπολη Πειραιά, Οδηγό υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕTo Κέντρο Ειδικών Θεραπειών "Λόγω-Έργω" δημιουργήθηκε από την Ευγενία Ανδριοπούλου, Λογοθεραπεύτρια, για να παρέχει εξειδικευμένες θεραπείες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες . Το Kέντρο βρίσκεται στην οδό Αντωνίου Θεοχάρη 66, στην Καλλίπολη στον Πειραιά.

Η ομάδα των θεραπευτών αποτελείται από έμπειρους θεραπευτές οι οποίοι αγαπούν τα παιδιά και δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα κατά την διάρκεια των συνεδριών. Επίσης, οι θεραπευτές του Κέντρου εφαρμόζουν σε διεπιστημονική βάση, μεθόδους και σύγχρονες τεχνικές, με στόχο την αποκατάσταση δυσκολιών στον λόγο και την επικοινωνία, τη μάθηση, την οργάνωση και εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων, την κίνηση, τη γραφή, την ανάγνωση, το παιχνίδι και τις κοινωνικές δεξιότητες. Παρακολουθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια και ενημερώνονται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα θεραπευτικά προγράμματα. Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση στον Οδηγό υπηρεσιών εδώ.

Φωτογραφία από το Κέντρο ΛΟΓΩ-ΕΡΓΩ στην Καλλίπολη Πειραιά, Οδηγό υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ.Φωτογραφία από το Κέντρο ΛΟΓΩ-ΕΡΓΩ στην Καλλίπολη Πειραιά, Οδηγό υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ.

Ζητείται Εργοθεραπευτής /-τρια από το Σωματείο "ΑΡΓΩ"

Ζητείται εργοθεραπευτής / εργοθεραπεύτρια για πρωινή καθημερινή απασχόληση, με σύμβαση Εξαρτημένης Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου, στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ του Σωματείου "Η ΑΡΓΩ" στον Πειραιά.

Συνάντηση γονέων "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©" για τη μελέτη αναγκών οικογενειών (Γλυφάδα)

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Χάρτα Υπηρεσιών προς άτομα με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες"
Σάβ, 20/10/2018 - 11:00

Αγαπητέ γονέα, θα θέλαμε να σε προσκαλέσουμε στη συνάντηση γονέων, που θα πραγματοποιηθεί στη Γλυφάδα, στις 11:00 το πρωί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018.

Η συνάντηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©" (διαβάζεται "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ") και απευθύνεται σε γονείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνώντας με την ομάδα της νόησης τηλεφωνικά ή μέσω E-mail στα στοιχεία που βρίσκονται από τη σελίδα www.noesi.gr/contact.

Στη συνάντηση θα φροντίσουμε να παρευρεθούν και κάποιοι γονείς με μικρής ηλικίας παιδιά, με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που κατοικούν στην Αττική και έλαβαν σχετικά πρόσφατα τη διάγνωση (π.χ. περίπου εδώ και ~1 χρόνο).

Συνάντηση γονέων "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©" για τη μελέτη αναγκών οικογενειών (Αιγάλεω)

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Χάρτα Υπηρεσιών προς άτομα με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες"
Τρί, 09/10/2018 - 17:00

Αγαπητέ γονέα, θα θέλαμε να σε προσκαλέσουμε στη συνάντηση γονέων, που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 στον δήμο Αιγάλεω σε χώρο με εύκολη πρόσβαση και χώρο πάρκινγκ (επί της οδού Θηβών).

Η συνάντηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©" (διαβάζεται "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ") και απευθύνεται σε γονείς παιδιών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που κατοικούν στην Αττική.

Οι θέσεις για τη συνάντηση αυτή είναι ανοικτές και η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνώντας με την ομάδα της νόησης τηλεφωνικά ή μέσω E-mail από τη σελίδα www.noesi.gr/contact. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πρόσκληση με την ακριβή τοποθεσία της συνάντησης και οδηγίες για την προσέλευση.

Προβολικές Δοκιμασίες: TAT-CAT, Παιδικό Ιχνογράφημα, Τεστ Κηλίδων Μελάνης Rorschach

Εικόνα NOESI.gr
Σεμινάριο από το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. | Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κε.Δι.Βι.Μ. 1)
Σάβ, 20/10/2018 - 10:00

Οι Προβολικές Δοκιμασίες αποτελούν κλινικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται τόσο στην ψυχοδιαγνωστική αξιολόγηση, όσο και κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής διαδικασίας. Το Σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε Ψυχολόγους, μεταπτυχιακούς ή προπτυχιακούς φοιτητές Ψυχολογίας και Σύμβουλους Ψυχικής Υγείας.

Ημερομηνίες

διεξαγωγής

 

20-21/10, 10-11/11, 24-25/11, 01-02/12, 8/12, 2018

12-13/01, 02-03/02, 16-17/02, 02-03/03, 16-17/03, 06-07/04/2019

Ώρες διεξαγωγής

Σάββατο, Κυριακή: 10:00-15:00

Διάρκεια

105 ώρες

Ζητείται νοσηλευτής /-τρια από το Οικοτροφείο "Άγιος Νικόλαος"

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων "Άγιος Νικόλαος" αναζητά Νοσηλευτή /-τρια, με εμπειρία στην Ψυχική Υγεία για το Οικοτροφείο Άγιος Νικόλαος στην Παιανία Αττικής.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στο email: oikotrofeioagnikolaos@hotmail.com

Συνάντηση γονέων "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©" για τη μελέτη αναγκών οικογενειών (Μαρούσι)

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Χάρτα Υπηρεσιών προς άτομα με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες"
Δευ, 24/09/2018 - 19:00

Η συνάντηση γονέων στο Μαρούσι, που είχε καθοριστεί να λάβει χώρα στις 19:00 το απόγευμα την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 χρειάζεται να αναβληθεί, καθώς προέκυψε ένα πρόβλημα σχετικά με τον χώρο φιλοξενίας μας.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει νέες επικοινωνίες με αρμόδιους φορείς, ώστε να προγραμματίσουμε εκ νέου το συντομότερο δυνατό τη συνάντηση αυτή. Καθώς έχουν συμπληρωθεί αρκετές συμμετοχές από γονείς, θα προγραμματίσουμε άμεσα δύο συναντήσεις στα βόρεια προάστια, η μία εκ των οποίων θα γίνει στο Μαρούσι και η δεύτερη σε όμορο Δήμο.
Θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις διευθετηθούν οι νέες συναντήσεις.

Παιγνιοθεραπεία (Play Therapy) & CBT για παιδιά και εφήβους

Σεμινάριο από το ΔΙΚΕΨΥ: Πώς να παίξουμε μέσω της θεραπείας ή πώς να εκπαιδεύσουμε μέσω του παιχνιδιού
Σάβ, 13/10/2018 - 10:00

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές) και εκπαιδευτικούς. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό – βιωματικό σεμινάριο όπου συνδυάζονται οι αρχές και οι τεχνικές της παιγνιοθεραπείας (play therapy) με τη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία (Cognitive Behavioral Τherapy- CBΤ) για παιδιά και εφήβους.

Ημερομηνίες διεξαγωγής

13-14/10, 2018

Ώρες διεξαγωγής

Σάββατο/Κυριακή: 10:00-15:00

Διάρκεια

10 ώρες

Βλάσση Στεύη, Ψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός

Εικόνα NOESI.gr

Ανανεωμένο μέλος SPECIALS :)

Φωτογραφία Βλάσση Σταυρούλας, Ψυχολόγος μέλος του δικτύου SPECIALS του NOESI.gr.Η Στεύη Βλάσση είναι Ψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος. Ως φοιτήτρια συμμετείχε σε σεμινάρια, ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό (Special Olympics, Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», Μονάδα Προσβασιμότητας Φοιτητών με Αναπηρία του ΕΚΠΑ). Για τρία χρόνια συμμετείχε σε εκπαιδευτική βιωματική ομάδα ψυχοθεραπείας με επίκεντρο την «Παρεμβαίνουσα Μη Κατευθυντική Μέθοδο Ψυχοθεραπείας και Εμψύχωσης των Ομάδων» (NDI). Έχει λάβει μέρος σε συνέδρια με ελεύθερες ανακοινώσεις, με θέματα ψυχολογικού ενδιαφέροντος, και έχει κάνει παρουσιάσεις για το bullying - πρόληψη και παρέμβαση - σε σχολεία.

  • Περιοχές: Κέντρο (Αθήνα) και Βόρεια Προάστια Αττικής
  • Διατίθεται: Άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου

Δείτε επαγγελματικό προφίλ, βιογραφικό, στοιχεία επικοινωνίας.

Συνάντηση γονέων "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©" για τη μελέτη αναγκών οικογενειών (Αθήνα)

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Χάρτα Υπηρεσιών προς άτομα με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες"
Τετ, 12/09/2018 - 19:00

Η συνάντηση γονέων θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, στις 19:00 το απόγευμα την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018. Οι θέσεις για αυτή την συνάντηση έχουν καλυφθεί. Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στην επόμενη συνάντηση τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Η συνάντηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©" (διαβάζεται "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ") και απευθύνεται σε γονείς παιδιών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που κατοικούν στην Αττική.

Μετεκπαίδευση στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Ενηλίκων

4ετές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ψυχοθεραπείας από το ΔΙΚΕΨΥ
Δευ, 01/10/2018 - 10:00

Το Πρόγραμμα Μετεκπαίδευση στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Ενηλίκων είναι ένα εντατικό τετραετές πρόγραμμα εκπαίδευσης  για την εξάσκηση στην ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία. 

Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου ψυχικής υγείας που επιθυμούν να ειδικευτούν στη θεμελίωση της κλινικής πρακτικής σύμφωνα με όλες τις μεταφροϋδικές ψυχοδυναμικές θεωρίες (όπως είναι η θεωρία των αντικειμενότροπων σχέσεων, η θεωρία του συναισθηματικού δεσμού κ.α). 

Ζυγούνα Μαριάννα, Δασκάλα - Ειδική Παιδαγωγός (MSc)

Εικόνα NOESI.gr

Νέο μέλος δικτύου επαγγελματιών SPECIALS :)

Απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Παν/μιο Πάτρας) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) στην Ειδική Αγωγή (Εθνικό και Καποδιστριακό Παν/μιο Αθήνας). Έχει πιστοποιηθεί στη χορήγηση του "Αθηνά Τεστ" για την ανίχνευση Μαθησιακών Δυσκολιών και έχει εξειδικευτεί στη Δυσλεξία και τη Δυσορθογραφία μέσω επιμορφωτικού προγράμματος με εισηγήτρια την Δρ. Δώρα Μαυρομμάτη. Έχει εργαστεί στο πλαίσιο Πρακτικής Άσκησης στα παιδικά χωριά SOS και στο ΚΕΔΔΥ Δ' Αθήνας. Η επαγγελματική της δραστηριότητα περιλαμβάνει τη μαθησιακή υποστήριξη μαθητών Δημοτικού με ΔΕΠ-Υ και Μαθησιακές δυσκολίες καθώς και τη παράλληλη στήριξη μαθητών στο σχολικό τους πλαίσιο.

Όλα τα μέλη μας είναι καλά στην υγεία τους [ενημέρωση: 05/08/2018]

Εικόνα NOESI.gr

Σημαντική Ενημέρωση! Ολοκληρώσαμε τη διαδικασία αναζήτησης των μελών μας, που βρίσκονται στην περιοχή που επλήγη από τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου στην Αττική. Όλα τα μέλη μας είναι καλά στην υγεία τους, αν και διαπιστώσαμε ότι αρκετά μέλη έχουν πληγεί με άλλους τρόπους από τη φωτιά, ως επιζώντες με μεγάλο ψυχικό φόρτο από τις δραματικές στιγμές που έζησαν (και συνεχίζουν να ζουν) ή χάνοντας περιουσίες και αγαπημένα κατοικίδια στη φωτιά.


Η ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο έχει ξεκινήσει την προσωπική επικοινωνία με όλα τα μέλη της κοινότητας που βρίσκονται κοντά στο σημείο της καταστροφής από τις φονικές πυρκαγιές, ζητώντας να επιβεβαιώσουμε ότι είναι καλά στην υγεία τους και ρωτώντας εάν χρειάζονται κάποια άμεση οικονομική, υλική ή ψυχολογική υποστήριξη.

Πρόσκληση: Μελέτη αναγκών οικογενειών με παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ή/και αναπηρία στην Περιφέρεια Αττικής

Εικόνα NOESI.gr

Προσεχείς εκδηλώσεις:

ΣΕΠ 12

Συνάντηση Γονέων "Προνόησε κι Εσύ" (παιδιών ηλικίας 5-12 ετών)

Τετ 7 μ.μ. · από ΠΡΟΝΟΗΣΕ+© / NOESI.gr

 

Αθήνα, Αττική

ΣΕΠ 24

Συνάντηση Γονέων "Προνόησε κι Εσύ" (παιδιών ηλικίας 12-18 ετών)

Δευ 7 μ.μ. · από ΠΡΟΝΟΗΣΕ+© / NOESI.gr

 

Μαρούσι, Αττική

ΟΚΤ 9

Συνάντηση Γονέων "Προνόησε κι Εσύ"

Τρι 5 μ.μ. · από ΠΡΟΝΟΗΣΕ+© / NOESI.gr

 

Αιγάλεω, Αττική

ΟΚΤ 20

Συνάντηση Γονέων "Προνόησε κι Εσύ"

Σαβ 11 π.μ. · ΠΡΟΝΟΗΣΕ+© / NOESI.gr

 

Γλυφάδα, Αττική

Το Πρόγραμμα με τον διακριτικό τίτλο «ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©» (διαβάζεται "ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ") αφορά τη μελέτη των αναγκών των ωφελούμενων στον τομέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, σε όλο το φάσμα της παιδικής ηλικίας. Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα οργανωθούν συναντήσεις (ημερίδες – εργαστήρια) για τις οικογένειες των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή αναπηρία. Παράλληλα, στο ίδιο πλαίσιο, η ομάδα Έργου του Προγράμματος θα επισκεφτεί δομές (πλαίσια) σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή αναπηρία, με σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά να παρουσιάσουν με τα δικά τους μάτια τις ανάγκες, τις επιθυμίες τους σχετικά με το πλαίσιο όπου φοιτούν. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις συναντήσεις οικογενειών στην ιστοσελίδα: www.noesi.gr/pronoisekiesi/sinantisi-oikogeneias

Αναζήτηση κέντρου θεραπειών σε Δυτικά Προάστια

Εικόνα A.Philolog

Έχω ένα αγοράκι 4 ετών με αναπτυξιακή καθυστέρηση. Πηγαίνει εργοθεραπεία σε κάποιο κέντρο επί 2 χρόνια, αλλά δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι για πολλούς λόγους. Μήπως γνωρίζετε κάποιο κέντρο στα Δυτικά Προάστια, π.χ. Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, κλπ. που να κάνουν αποδεδειγμένα καλή δουλειά; Ψάχνουμε εναγωνίως. 

You are not authorized to access this content.
You are not authorized to access this content.

Οι επόμενες δράσεις

Σάβ, 13/10/2018 to Κυρ, 14/10/2018, 10:00 - 15:00
1 0 comments

Ενεργά μέλη στην ομάδα

Συζητούν, συμμετέχουν


Προβολή SPECIALS ® Δίκτυο επαγγελματιών NOESI.gr σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους.
Δείτε εδώ τι είναι το δίκτυο.

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.