Σε αυτή την Ομάδα βρίσκονται τα νέα που αφορούν τα μέλη του www.noesi.gr στην 1η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ακολουθείστε τη ("Follow") για να κρατάτε επαφή με τα μέλη και τις σελίδες της ομάδας αυτής.

Παρακάτω διαβάζετε τις νέες δημοσιεύσεις στο site με επίκεντρο την Α. Μακεδονία και τη Θράκη.

Μπορείτε να μας συστήσετε σε φορείς που παρέχουν υπηρεσίες σε άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή / και αναπηρία. Στην περιοχή αυτή της Ελλάδας φαίνεται ότι δεν έχουμε βρει ακόμη στο δρόμο μας Φορείς και Δομές, ανακοινώσεις και δράσεις, νέα και ειδήσεις που να ενδιαφέρουν το κοινό μας. Μπορείτε να συμβάλετε στην προσπάθειά μας να ενώσουμε δυνάμεις στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση, την υγεία και την πρόνοια.

Ζητείται Εργοθεραπευτής για εξατομικευμένο πρόγραμμα σε αγόρι 4,5 ετών με ΔΑΔ (Θάσος)

Εικόνα Pro

Ζητείται εργοθεραπευτής /-τρια για αγοράκι 4,5 χρονών με ΔΑΔ, απουσία λόγου, βάδιση στις μύτες, στοματική αμυντικότητα. Αναζητούμε επαγγελματία με εμπειρία για μόνιμη απασχόληση καθημερινά στη Θάσο. Αρχικά θα θέλαμε το άτομο να αναλάβει ως σύνοδος στο νήπιο 4 ώρες και έπειτα καθημερινή εργοθεραπεία στο σπίτι (Σαββατοκύριακα ελεύθερα). Δίδεται μισθός 500 ευρώ το μήνα συν δωρεάν διαμονή.

(*) Τα στοιχεία επικοινωνία διατέθηκαν στα διαπιστευμένα μέλη στις 06/06/2017.

No polls have been added to this group.

Ενεργά μέλη στην ομάδα

Συζητούν, συμμετέχουν

administrator member

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;