Η κόρη μου διαγνώστηκε με λισσεγκεφαλία

Εικόνα Κατερίνα Ιορδανιδου

Καλησπερα! Πρόσφατα η κόρη μου 2,5 ετών έκανε μαγνητική εγκεφάλου και διαγνώστηκε αγυρια παχυγυρια αν το λέω σωστά το ονομάζουν λισσεγκεφαλια!! Ψάχνω κάποιον με παρόμοια εμπειρία να με κατατοπισει σχετικά!! Ίσως να μου προτείνεται και κάποιον γιατρό αν γνωρίζετε!! Ειμαι απο Δραμα έχω επισκεφτεί ήδη τον κ. Ευαγγελίου και τον κ. Ζαφειρίου στην Θεσσαλονίκη αλλά είμαι διατεθειμένη να παω οπουδήποτε χρειαστεί προκειμένου να βοηθήσω όσο καλυτερα μπορω το παιδι μου! Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Σχόλια

Θα ηθελα να επικοινωνήσουμε

Εικόνα Ελένη Καπ

Θα ηθελα να επικοινωνήσουμε έχει και η κόρη μου αν θέλετε στείλτε μου E-mail.

like0

Μπορείτε να επικοινωνησετε μαζί μου;

Εικόνα Sophia Pap

Καλημέρα σας, θα ήθελα αν μπορείτε να επικοινωνησετε μαζί μου καθως τα διδυμα του αδερφου μου μολις διεγνωστηκαν με λισσεγκεφαλία. προσπαθω να δω πως θα μπορουσα να τους βοηθησω.

Ευχαριστω

Σοφία

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.