Παράλληλη στήριξη για ΚΔΗΦ;

Εικόνα Τίνα Κ

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει η δυνατότητα παράλληλης στήριξης για φοίτηση νεαρού ενήλικα σε Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με νοητική υστέρηση;

Σχόλια

Εννοείτε ότι αναζητείτε άτομο για να αναλάβει;

Εικόνα NOESI.gr

Εννοείτε, ότι αναζητείτε άτομο για να αναλάβει την παράλληλη στήριξη σε κάποιο άτομο που παρακολουθεί το πρόγραμμα σε ένα ΚΔΗΦ;

Ή ρωτάτε αν "επιτρέπεται" η παράλληλη στήριξη σε Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας;

Ρωτάω εάν το Υπουργείο μπορεί να εγκρίνει ΠΣ σε ΚΔΗΦ

Εικόνα Τίνα Κ

Ρωταω εαν το Υπουργείο μπορεί να εγκρίνει παράλληλη στήριξη για φοίτηση ενήλικα σε καποιο ΚΔΗΦ. Αναφέρομαι στην Δημόσια παράλληλη στήριξη, ευχαριστώ.

Η παράλληλη στήριξη αφορά Σχολικές Μονάδες

Εικόνα NOESI.gr

Γεια σας, με βάση τη σχετική εγκύκλιο, η παράλληλη στήριξη αφορά Σχολικές Μονάδες και εγκρίνεται από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας. Μπορείτε να δείτε εδώ τον Οδηγό Παράλληλης Στήριξης που έχει καταρτιστεί από τις Συνεργατικές Ομάδες επαγγελματιών του NOESI.gr.

Κέντρα Ημέρας για ΑμεΑ

Εικόνα AnthEuth

Καλησπέρα, 

Ηθελα να ρωτήσω, τα Κέντρα Ημέρας για ΑμεΑ είναι ιδιωτικού φορέας; Επίσης βρίσκονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας σαν ιδιωτικές δομές ειδικής αγωγής όπως π.χ. ορισμένα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.