Παράλληλη στήριξη για ΚΔΗΦ;

Εικόνα Τίνα Κ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει η δυνατότητα παράλληλης στήριξης για φοίτηση νεαρού ενήλικα σε Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με νοητική υστέρηση;

Σχόλια

Εννοείτε ότι αναζητείτε άτομο για να αναλάβει;

Εικόνα NOESI.gr

Εννοείτε, ότι αναζητείτε άτομο για να αναλάβει την παράλληλη στήριξη σε κάποιο άτομο που παρακολουθεί το πρόγραμμα σε ένα ΚΔΗΦ;

Ή ρωτάτε αν "επιτρέπεται" η παράλληλη στήριξη σε Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας;

like0

Ρωτάω εάν το Υπουργείο μπορεί να εγκρίνει ΠΣ σε ΚΔΗΦ

Εικόνα Τίνα Κ.

Ρωταω εαν το Υπουργείο μπορεί να εγκρίνει παράλληλη στήριξη για φοίτηση ενήλικα σε καποιο ΚΔΗΦ. Αναφέρομαι στην Δημόσια παράλληλη στήριξη, ευχαριστώ.

like0

Η παράλληλη στήριξη αφορά Σχολικές Μονάδες

Εικόνα NOESI.gr

Γεια σας, με βάση τη σχετική εγκύκλιο, η παράλληλη στήριξη αφορά Σχολικές Μονάδες και εγκρίνεται από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας. Μπορείτε να δείτε εδώ τον Οδηγό Παράλληλης Στήριξης που έχει καταρτιστεί από τις Συνεργατικές Ομάδες επαγγελματιών του NOESI.gr.

like0

Κέντρα Ημέρας για ΑμεΑ

Εικόνα AnthEuth

Καλησπέρα, 

Ηθελα να ρωτήσω, τα Κέντρα Ημέρας για ΑμεΑ είναι ιδιωτικού φορέας; Επίσης βρίσκονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας σαν ιδιωτικές δομές ειδικής αγωγής όπως π.χ. ορισμένα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια;

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.