Μην πυροβολείτε τη συντάκτρια

Εικόνα ligeri
Αγαπητοί έννοοι, διαφωνούντες και ομοφωνούντες συνοδοιπόροι στο NOESI.gr. Εκφράζω τον σεβασμό μου στις απόψεις σας και την ανυπόκριτη ευχαρίστησή μου για την τιμή που μου κάνετε να σχολιάζετε, θετικά η αρνητικά την πρότασή μου περί "Διαχρονικών Βιολογίων". Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να σας απευθύνω τον λόγο με αφορμή την παρέμβαση της Stefanie την οποία θα παρακαλέσω να διαγράψει την λέξη "τόλμη". Επαναλαμβάνω τιμή μου είναι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος όπως εσείς κυρία μου να διαφωνεί ή να συμφωνεί μαζί μου. Αν παρακολουθήσετε προσεκτικότερα το σκεπτικό μου - και συγνώμη για τον κόπο που σας βάζω - θα δείτε ότι η άποψή μου ήταν και εξακολουθεί να είναι επί λέξη ότι: «Η Αχίλλειος πτέρνα της κάθε ιστοσελίδας είναι η πιθανή έκπτωση του επιπέδου του περιεχομένου της». Δυστυχώς αυτή είναι μια αλήθεια δοκιμασμένη στο χρόνο . και ισχύει για όλους και για όλα. Πουθενά δεν σχολιάζω ότι έτσι συμβαίνει με την "Νόηση". Πουθενά δεν προτείνω την συγγραφή μόνο ποιοτικών βιολογίων (άλλωστε και η ποιότητα είναι θέμα υποκειμενικό για τον καθένα μας). Δεν διανοήθηκα και πουθενά δεν διατυπώθηκε πρότασή μου να εξαιρεθούν ή να υποβαθμισθούν οι καημοί, οι ακατέργαστες αλήθειες του καθενός μας, τα εσώψυχά μας. Και ποιος είπε ότι αυτή η light έκθεση ιδεών από όλους μας δεν είναι μια λυτρωτική διαδικασία;;; Απλά, συμμεριζόμενη τις ανησυχίες του εκδότη, πρότεινα, την επισήμανση και αναδημοσίευση κάποιων ξεχωριστών, χρήσιμων βιολογίων που έχουν άλλωστε κριθεί από τους ίδιους τους αναγνώστες, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως πόλος έλξης και ενδιαφέροντος για τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά, ώστε να σταθεί και να περιπλανηθεί μέσα στις σελίδες της "Νόησης". To πώς, εάν και πότε θα γίνει αυτό ανήκει στην διακριτική ευχέρεια του εκδότη και μόνο. Μην πυροβολείτε την συντάκτρια. Άποψη κατέθεσε. Δεν μείωσε, δεν ακύρωσε τίποτα και κανέναν. Και επειδή δεν τα καταλαβαίνουμε όλα, όλες τις φορές, αγαπητή μου Stefanie, αν θέλετε και μπορείτε, μου εξηγείτε και μένα να καταλάβω σε τίνος την υποκρισία λέτε ΟΧΙ και ποιανού την συναισθηματική έκπτωση αποδοκιμάζετε; Ευχαριστώ Λυγερή Βασιλείου

Σχόλια

Με την ευκαιρία...

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Χωρίς να θέλω να ανακατευτώ στην συζήτησή σας με το μέλος Stefanie, κ.Λυγερή μου, απλά θέλω να έρθω να συμφωνήσω για μια ακόμα φορά με όσα λέτε σχετικά. Παρότι δεν διαφωνώ καταρχήν με την άποψη της φίλης Στεφανίας, με την οποία μας ενώνει κοινή πορεία στα παιδάκια μας και έχει την αγάπη μου όπως και εσείς με την Μαρία σας, θεωρώ ότι δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς εννοείτε με το βιολόγιό σας. Με εκτίμηση Μαίρη Βελλή
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.