Μου έχεις μάθει...

Εικόνα Alexatagalaki
Στη Δαμασκηνή μου... Μου έχεις μάθει την υπομονή, να χαίρομαι με μικρά "κέρδη" που οι άλλοι θεωρούν δεδομένα. Μου έχεις μάθει την ανεκτικότητα, να αποδέχομαι ότι η δική σου προοπτική είναι διαφορετική και αξίζει σεβασμό. Μου έχεις μάθει το κουράγιο, να αγωνίζομαι για σένα όταν κανένας άλλος δεν θα το κάνει. Μου έχεις μάθει την αντοχή, να συνεχίζω όταν νιώθω ότι δεν μπορώ άλλο. Μου έχεις μάθει την ταπεινοφροσύνη, να αποδέχομαι όταν δεν μπορώ να κάνω τα πράγματα καλύτερα παρά μόνο να είμαι εδώ για σένα. Μου έχεις μάθει την αγάπη, σε ένα βαθύτερο επίπεδο που δεν πίστευα ποτέ δυνατό.

Σχόλια

Στον Δημητράκη μου..

Εικόνα mageandi
...Συνεχίζοντας το θαυμάσιο αφιέρωμα της φίλης μου Αλεξάνδρας για το υπέροχο κοριτσάκι της Δαμασκηνούλα, θέλω μόνο να προσθέσω... Δημητράκη μου, με έκανες, έτσι απλά, καλύτερο άνθρωπο και Σε ευχαριστώ Θεέ μου που έχω αυτόν τον κούκλο στην ζωή μου! Πολλά φιλάκια, Μαίρη
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.