Μούφα τα πέτρινα αγοράκια!

Εικόνα stefanie

Τώρα ειλικρινά, soula, τα έχω πάρει στο κρανίο! Δεν μπορώ να καταλάβω από που πηγάζει το μένος σου εναντίον των αγοριών και προφανώς δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα σχολεία. Λοιπόν θα σου πω εγώ, που εκτός από την 10χρονη κόρη με εγκεφαλική παράλυση, έχω κι έναν 15χρονο γιο που πηγαίνει στην τρίτη γυμνάσιου.

Ε λοιπόν δεν υπάρχουν πέτρινα αγοράκια αλλά ξεσαλωμένες κορασίδες που δίνουν 5 ευρώ στα αγόρια για να πάνε στις τουαλέτες να τους κάνουν στοματικό sex.

Σημείωση: Διαβάστε την αρχική ανάρτηση στο βιολόγιο του μέλους Soula με τίτλο "Τα πέτρινα αγοράκια ξανακτυπούν".

Μου λέει πράγματα ο γιος μου να φρίξεις! Τις προάλλες τον ρώτησα αν έχει κάνει ερωτά και μου είπε ότι μια κοπέλα τον έβαλε στην κυριολεξία κάτω με σκοπό το σεξ. Εκείνος αρνήθηκε, δεν ήθελε με τόσο ωμό τρόπο, ήθελε τρυφερότητα και ρομαντισμό. Και μη φανταστείς ότι έχω κανένα μαμούχαλο παιδί, είναι από τους γόηδες του σχολείου και αυτο στο λέω όχι για να παινευτώ για το παιδί μου αλλά για να καταλάβεις ότι ενώ θα μπορούσε να εκμεταλλεύεται τα κοριτσάκια αυτός μέσα του είναι ο "ΑΝΤΡΑΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ".

Και μη νομίζεις ότι είναι η εξαίρεση. Τον κολλητό του φίλο τον παρέσυρε μια νεαρή στις τουαλέτες για τα καθέκαστα και το "πέτρινο αγοράκι" την κοπάνησε πανικοβλημένο!!! Όσο για τα πορνό βίντεο τα ίδια τα κορίτσια το θέλουν. Όταν ρώτησα τον γιο μου "μα καλά δεν ντρέπονται την άλλη μέρα να κυκλοφορήσουν στο σχολείο;" μου απάντησε "όχι μαμά, ίσα ίσα περπατάνε πιο καμαρωτά".

Πραγματικά, Soula, δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα κορίτσια αυτά, αλλά σίγουρα δεν αντιλαμβάνονται το κακό που κάνουν στον εαυτό τους. Προσωπικά σαν μάνα αγοριού πιστεύω ότι ευνουχίζουν τους αυριανούς άντρες. Τους στερούν τον ρόλο του κυνηγού και σχηματίζουν στο μυαλό τους την πεποίθηση πια ότι οι γυναίκες είναι που....νες. Όταν το παιδί μου είδε στις ειδήσεις για τον βιασμό της 16χρονης, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν "έλα μωρέ το πουτ...ακι, τα ήθελε ο κώλος της". Τρελάθηκα όταν τον άκουσα να το λέει αυτο και τον μάλωσα για τα καλά. Του είπα ότι δεν έχει σημασία αν αυτή η κοπέλα έχει πάει με εκατό αγόρια, όταν μια γυναίκα λέει όχι είναι όχι. Όμως την πεποίθηση ότι τα θελε ο κώλος της, του την έχουν βάλει στο μυαλό οι ίδιες οι συμμαθήτριες του.

Δεν ξέρω...είναι πραγματικά ανησυχητικό αυτο που συμβαίνει... αλλά πιστέψτε με, οι σημερινές έφηβες έχουν ξεφύγει τελείως. Κάποια στιγμή το παιδί είχε δεσμό και τον ρώτησα τι είναι αυτο που σε τράβηξε σε αυτήν την κοπέλα και ξέρετε τι μου απάντησε; "Μου αρέσει γιατί είναι ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΑΘΩΑ". Αυτο που θέλω να σου πω, Soula, είναι ότι δεν δέχομαι την ταμπέλα που τόσο σκληρά και αβασάνιστα βάζεις.

Ζήτω συγγνώμη για την ένταση αυτής της διαμαρτυρίας αλλά αν δεν τα έγραφα θα έσκαγα.

Σχόλια

Γεια σου, Stefanie

Εικόνα Soula
Γειά σου, Stefanie. Εγώ μπορώ να σου πω τι βλέπω από το σχολείο του γιου μου. Είναι μικρά ακόμη και σαν μαμά 9χρονου αγοριού νιώθω ότι είναι συμμαθητής με 15χρονα (για τα αγόρια μιλώ όχι μόνο βρίσιμο αλλά σεξουαλικά υπονοούμενα που στα λέει 40αρης και του κολλάς την μούρη του στον τοίχο). δεν εχω προβλημα με τα αγορια και δεν τους παιρνει ολους η μπαλα ,οταν μιλω ετσι μιλω για συγκεκριμενα παιδια . Όλα ξεκινούν από μας από το σπίτι και το πόσο κοντά είμαστε στα παιδιά μας. Από κει και πέρα το ρητό λέει μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Σίγουρα θα υπάρχουν τα κορίτσια που λες, αλλά σκέψου και 'μεις περάσαμε από αυτήν την ηλικία ήταν ποτέ Όνειρο μας να κάνουμε sex με 4 αγόρια ταυτόχρονα και μια κοπέλα να μας κοιτάει;; Όσο διατροφικά και αν είναι τα μυαλά τους αυτο δεν το πιστεύω. θεωρω οτι επαναληφθηκε μια ακομα ιστορια σαν του αλεξ. Άρα διορθώνω τον τίτλο και σου λέω ότι υπάρχουν και πέτρινα κοριτσάκια αλλα σιγουρα και αγορακια. Σούλα
like0

H "διαφορά" ...της διαφορετικότητας

Εικόνα mairipapa
Stefanie, νομιζω οτι η Σουλα αναφερεται στα διαφορετικα παιδια που βρισκονται σε κανονικα σχολεια. Δεν εχει να κανει με τα περισσοτερα παιδια, αλλα με τη μεριδα των παιδιων που βλεπουν το "διαφορετικο" ως αιτια για να ασκησουν...βια, κοροιδια, προπηλακισμο. Και επειδη εχω διαφορετικο παιδι σε κανονικο σχολειο και εχω δει να του φερονται απαραδεκτα τοσο καποια παιδια, οσο και εκπαιδευτικοι, και επειδη γνωριζω και αλλα παιδια με αυτισμο σε κανονικα σχολεια, που μου εχουν μιλησει οι γονεις τους για πολυ ασχημα περιστατικα που εχουν συμβει, μπορω να πω οτι, ναι, οτιδηποτε ειναι...μη τυπικης αναπτυξης ή διαφερει λογω εθνικοτητας, γινεται συχνα πεδιο βολης απο τα αλλα παιδια. Και αυτο δεν αφορα ολα τα παιδια, ουτε ολα τα αγορια, αλλα μια μικρη(ευτυχως) μεριδα αυτων. Δυστυχως δεν μπορω να αναφερω δημοσια καποια παραδειγματα για να σου δειξω τη βαρβαροτητα που δεχονται τα παιδια μας (και μιλαμε για παιδια Δημοτικου), και δεν χρειαζεται νομιζω να πεισουμε κανεναν. Τα κανονικα σχολεια ειναι περιβαλλον μη προστατευομενο και αυτο που προσπαθουμε με καθε τροπο ειναι να α)εξασφαλισουμε τη σωματικη τους ακεραιοτητα, β)να κερδισουμε για αυτα την αποδοχη των αλλων, τοσο των εκπαιδευτικων, οσο και των συμμαθητων-τριων τους. Και πιστεψε με, αυτο ειναι αγωνας με μεγαλη διαρκεια, τοσο μεγαλη οσο και η σχολικη τους ζωη.
like0

Πέτρινες οικογένειες

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Στεφανία μου, θα απαντήσω με μία μόνο φράση. Δεν υπάρχουν πέτρινα αγόρια κα πέτρινα κορίτσια! Υπάρχουν πέτρινες οικογένειες που "σμιλεύουν" αυτά τα πέτρινα παιδιά. Επειδή και εγώ έχω, όπως γνωρίζεις, κορίτσι στην εφηβία, και έχω τρομοκρατηθεί απ΄ αυτά που ακούω, σου λέω ότι δεν είναι μόνο τα μεν ή τα δε που ενεργούν έτσι. Είναι οι γονείς που αδιαφορούν για το ξεσάλωμα των παιδιών τους είτε αυτό το ξεσάλωμα απευθύνεται στην άγουρη σεξουαλική συμπεριφορά, είτε στο ειδικό παιδάκι που προσπαθεί να μάθει και να ενσωματωθεί στην κοινωνία του σχολείου. Οι γονείς είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι για ό,τι καλό ή κακό θα γαλουχηθούν να κάνουν τα παιδιά μας προς όλη την κοινωνία. Και να πω και κάτι σκληρό; Τι παράδειγμα θα πάρει το παιδάκι όταν η μάνα ή ο μπαμπάς θα συμπεριφερθεί κάπως; Το ίδιο θα κάνει και εκείνο, δυστυχώς! Φιλικά, Μαίρη Βελλή
like0

Με λάθος πρότυπα!

Εικόνα Angela Papastavrou
Μαίρη μου, πολύ σωστά τα λές! Για σκεφτείτε τι πρότυπα να πάρουν τα παιδιά όταν λόγω βιοποριστικών συνήθως λόγων οι γονείς τους λείπουν όλη μέρα από το σπίτι και τους βλέπουν ελάχιστα και αυτοί τις ελάχιστες ώρες που τα βλέπουν το μόνο που τους προσφέρουν είναι υλικά αγαθά για να εξιλεωθούν έτσι για τον χαμένο χρόνο! Όταν τα μεγαλώνει κάποια ξένη γυναίκα που κοιτάει να τελειώσει την δουλειά της και να πάει σπίτι της. Όταν ο μόνος τους παιδαγωγός στο σπίτι είναι η τηλεόραση και το internet και τα κινητά τους τηλέφωνα, με όλες τις κακές τους υπηρεσίες! Ωραία πρότυπα και προπάντων ωραίες οικογένειες που οι γονείς έχουν καταντήσει ξένοι και φοβούνται τα παιδιά τους, αυτά που τα έχουν εγκαταλείψει στην τύχη τους στην πιο τρυφερή τους ηλικία! Που δεν έχουν συζητήσει ποτέ με τα παιδιά τους γιατί δεν βρήκαν τον χρόνο και μάλιστα στην χειρότερη περίοδο της ζωής τους, την εφηβεία!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.