Μυοκλονίες - Επιληψία

Εικόνα Έφη
Καλησπέρα! Έχουμε ένα κοριτσάκι 2 ετών, που πριν απο 10 μήνες περίπου ξεκίνησε να κάνει στιγμιαία τινάγματα των χεριών της, σαν να την είχε αιφνιδιάσει κάτι. Μετά απο συζήτηση με τον παιδίατρό μας αποτανθήκαμε σε παιδονευρολόγο (στην Πάτρα όπου και κατοικούμε). Καναμε καποια εγκεφαλογραφήματα τα οποία δεν έδειξαν κάτι, στην συνέχεια και μαγνητική τομογραφία η οποία ήταν καθαρή. Ο παιδονευρολόγος μας είπε οτι μάλλον πρόκειται για μυοκλονίες καλοήθους μορφής και να το παρακολουθούμε σε επικοινωνία μαζί του. Στο διάστημα αυτό των τελευταίων 10 μηνών υπάρχουν περίοδοι που το φαινόμενο εξασθενεί και άλλες που είναι σε έξαρση. Αυτό που ώς γονείς έχουμε διαπιστώσει είναι ότι τις περισσότερες φορές τινάζεται όταν την ακουμπά κάτι που δεν το περίμενε και δεν διαταράσσεται ο ειρμός της σκέψης της ή των ενεργειών της. Ως γονείς μας προβληματίζει πολύ και θα θέλαμε να αποτανθούμε και σε κάποιον άλλο πολύ καλό παιδονευρολόγο στην Αθήνα. Γνωρίζει κανείς κάποιον που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος κατα την γνώμη του? Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων...

Σχόλια

Eπειδή τρέχουμε εδώ και καιρό

Εικόνα Katerina Ch.
Καλημέρα!Επειδή τρέχουμε εδώ κ καιρό κ υποτίθεται είχαμε πάει στον καλύτερο αλλά μόνο χρόνο χάσαμε μην πας στον Γ αλλά αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μου να σου δωσω τα στοιχεια επικοινωνιας του κ. Ντινόπουλου.
like1

Ξέρω τι περνάτε

Εικόνα ανώνυμο
καλημερα, ξερω τι περνατε , απλά ήθελα να σου πω οτι κι εμείς είμαστε έτσι. Κατά διαστήματα είμαστε καλά και σε άλλα οι εκτινάξεις είναι τόσο δυνατές που τραντάζεται το παιδί ολόκληρο. Και σε εμάς οι μαγνητική ήταν καθαρή.Οι εκτινάξεις του γιού μου γίνονται όταν τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα : χαρά , στεναχώρια ή σε έντονη σωματική άσκηση. Πάντως πέρα απο αυτό δεν έχει επηρεασθεί πουθενά αλλόυ και τώρα τον στηρίζουμε ψυχολογικά στο κομμάτι που τα άλλα παιδιά τον παρατηρούν όταν κάνει εκτινάξεις ή και όταν ο ίδιος τρομάζει που τα χεράκια του κουνιούνται απο μόνα τους.
like0

Προτείνω κ. Σκουτέλη

Εικόνα ανώνυμο

Χωρίς κανέναν δισταγμό θα πρότεινα την κυρία Ελένη Σκουτέλη στην Αθήνα.

like2

Μυοκλονίες καλοήθους μορφής

Εικόνα Krista Ioan

Καμια με εμπειρια στο παιδακι της με μυοκλονιες και καποια ευρηματα στο εγκεφαλογραφημα; 

Ειμαστε 2 ετων.

Μας συστησαν Keppra.

Καποιας που να σταματησαν μεγαλωνοντας;

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.