Νέο εγκεφαλογράφημα

Εικόνα ismini
Σήμερα μετά από 4 μήνες κάναμε νέο εγκεφαλογράφημα. Οι προσδοκίες μας ήταν μεγάλες μήπως και μετά από 2 χρόνια βγάζαμε επιτέλους ενα καλό εγκεφαλογράφημα. διαψευστήκαμε όμως ούτε αυτό ήταν καλό. Τον Οκτώβρη ο γιατρός της Μελίνας μας αποφάσισε να της αλλάξουμε φάρμακο και μας ζήτησε να την ξαναδεί σε 4 μήνες για να δούμε την πορεία της. Βγήκε και αυτό παθολογικό. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Η Μελίνα εξελίσεται συνεχως δεν κάνει επεισόδια εδώ και 3 χρόνια αλλά η κατάσταση δεν αλλάζει. Δεν ξέρω πια τι να σκεφτώ. Ούτε ο γιατρός της ξέρει, μας είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι αυτό που συμβαίνει με τη Μελίνα δεν το γράφουν τα βιβλία. Έκανε κρίσεις και είχε καλά εγκεφαλογραφήματα τώρα που δεν κάνει βγαίνουν παθολογικά. Στεναχωρήθηκα πολύ στην αρχή αλλά μετά αποφάσισε να ακολουθήσω τις συμβουλές του γιατρού που μου είπε να μείνω στην καλή εικόνα του παιδιού και ότι θα φτιάξει στην πορεία. Θα μας ξαναδεί σε 4 μήνες. ελπίζω τότε που θα έχει κλείσει και τα 4 να ισιώσει επιτέλους. Δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο παρα να περιμένω και να ελπίζω. Καληνύχτα

Σχόλια

Όταν λες η κατάσταση δεν αλλάζει, τι εννοείς;

Εικόνα Axpan
Να σε ρωτήσω κάτι; όταν λες η κατάσταση δεν αλλάζει τι εννοείς; οτι το εγκεφαλογράφημα δεν βγαίνει ομαλό; παλαιότερα πως ήταν; Μπορεί το εγκεφαλογράφημα να είναι ομαλό καιτο παιδί να κάνει κρίσεις και αντίστροφα να είναι παθολογικό και να μην κάνει κρίσεις. Ο νευρολόγος δίνει φαρμακευτική αγωγή με βάση την παρουσία κρίσεων όχι το εγκεφαλογράφημα.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.