Νευρολογική εκτίμηση

Εικόνα Ginka
Οι κόποι 8 χρόνων αποτυπώνονται καθαρά στο επισυναπτόμενο αρχειο. Σε λίγες μέρες θα ανακοινώνω αυτούσια και την απόφαση του ΚΔΑΥ.

Σχόλια

Ελπίζω να είναι συμβατή!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Η απόφαση του ΚΔΑΥ, εννοώ, σε σχέση με τη γνωμάτευση...
like0

'Ισως περισσότερο απο όσο νόμιζα

Εικόνα Ginka
Περισσότερο απο όσο έπρεπε κατά την γνώμη μου. Προφορικά μου είπαν: 1. Η Μαρία ειναι ετοιμη να γραφεί σε οποιο σχολείο θέλουμε 2. Οτι τα αυτιστικά στοιχεία έχουν εξαφανιστεί (απίθανο) 3. οτι εχει ολοκληρώσει ολη την ύλη του νηπειαγωγείου 4. Γνωρίζει περισσότερα πράγματα σε σχέση με τα παιδιά που θα γραφούν στην Α' Δημοτικού. Ολα αυτά ομως θέλω να τα δείτε αυτουσια απο την αξιολόγηση του ΚΔΑΥ.
like3

Επιλογή Σχολικού Πλαισίου

Εικόνα Ginka
Φέτο μας αντιμετωπίζουν καλυτερα στα σχολεία απο οτι περύσι. Αυτο θα ηθελα να το γράψω μια και βλέποντας την ύλη που έχει βγάλει το παιδί , όι δασκαλοι θεωρούν οτι η χρονιά θα ειναι καλή για την Μαρία. Βρίσκομαι σε δίλλημα που θα ειναι καλύτερα για το παιδι. α) Σε ένα Δημοσιο σχολείο με τμήμα ένταξης αλλα νέο περιβάλλον ,νέα παιδια, νέοι τρόποι χειρισμού ή β) Στο ιδιωτικό σχολείο που πηγαίνει (χωρίς ένταξη) (κοινά προσωπα, γνωριμος χώρος, αυστηρά δομημένο πρόγραμμα;) Με απασχολει και ενα αλλο θέμα: Τα δυο αδερφια πρέπει ή οχι να ειναι μαζί στο ίδιο σχολειο; Μπορεί κανείς να με βοηθήσει να πάρω την σωστή απάντηση;
like1

O γιος μου δεν ήθελε να πηγαίνει στο Τμήμα Ένταξης

Εικόνα Nia
O γιος μου δεν ήθελε να πηγαίνει στο Τμήμα Ένταξης (ουσιαστικά ήταν ιδιαίτερο μάθημα). Γιαυτό, μετά τον πρώτο χρονο παρακολουθει κανονική τάξη με τους δικούς του ρυθμούς. Μετά από 6 χρόνια που πέρασαν πιστεύω ότι καναμε το σωστό.Ας αφήσουμε και λίγο τα παιδιά να μας δείξουν που τους αρέσει καλύτερα. Τα δυο αδερφάκια δεν πρέπει να είναι στο ίδιο σχολείο.
like1

Εγκύκλιος

Εικόνα mastixa
Εκδόθηκε η εγκύκλιος για τα δικαιολογητικά της παράλληλης στήριξης για την επόμενη σχολική χρονιά. Μπορείτε να τη δείτε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: alfavita.gr/OdigosEkpaideytikou/od8618a.php
like0

Ginka

Εικόνα annag
Νομίζω ότι κάθε γονιός που ξέρει το παιδί του, ξέρει κατά βάθος που νομίζει πως θα ήταν καλύτερα να πάει. Εμένα π.χ. είναι 5 ετών, δεν μιλάει, ο θόρυβος τον αποσυντονίζει, και δεν μπορεί να δεχτεί άλλα παιδιά, τα φοβάται ή τον εκνευρίζουν. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να πάει σε οποιόδηπτε σχολείο που να είναι πολλά παιδιά ή που κάνουν φασαρία. Του χρόνου δεν ξέρω τι θα κάνω, θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους εμάς. Να σκέφτεστε μόνο, που το ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ θα αισθάνεται καλύτερα άρα θα αποδίδει και καλύτερα. Καμιά φορά το τι θέλουμε εμείς οι γονείς δεν είναι ότι χρειάζεται και το παιδί.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.