Οδοντίατρος στην Αθήνα

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Ψάχνω οδοντίατρο να κάνω καθαρισμό πέτρας στα δόντια του Οδυσσέα και πιθανόν κάποιο σφράγισμα. Γνωρίζετε κάποιον ή που μπορώ να απευθυνθώ σε δημόσιο Νοσοκομείο;

Σχόλια

Ελπίδα

Εικόνα D.Mariliza
δε γνωρίζω για κάποιον οδοντίατρο σε Δημόσιο Νοσοκομείο. Μήπως όμως στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου;
like3

Ψάξε στο Ασκληπιείο της Βούλας

Εικόνα katerina n.smyrni
Ψαξε στο Ασκληπιείο της Βούλας. Έχουν οδοντιατρικο τμημα για παιδια με ειδικες αναγκες.
like1

Σχετικα με οδοντιατρο

Εικόνα Sarra
Εμεις παμε στην συζυγο του παιδιατρου μας στον κορυδαλλο.Ειναι εξαιρετικος ανθρωπος και γιατρος.Εμας ο Θωμας λογω της παθησης χρειζεται πολυ συχνα καθαρισμο πετρας.Μαλιστα περυσι το καλοκαιρι ειχε χτυπησει και το δοντι το μπροστινο πολυ ασχημα σε σημειο που χρειαστηκε εξαγωγη κανονικοτατα .Ηταν φοβερη στην αντιμετωπιση της προς το παιδι.Ηταν σαν μην καναμε τιποτα. Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει.Αν θες τα στοιχεια μπορω να στα στειλω στο email σου.
like2

Αν το παιδι συνεργάζεται στον οδοντογιατρό

Εικόνα vaso1
Αν το παιδι συνεργαζεται, τοτε σιγουρα στην Οδοντιατρικη Σχολη στο Γουδι. Πηγε την κορη της μια φιλη. Αλλιως πρεπει στο Ασκληπειο Βουλας, μονο που εχει μεγαλη αναμονη. Εκει πηγα τον γιο μου πριν λιγους μηνες...εμενα δεν καθοτανε και μπηκε χειρουργειο.. ναρκωση και λοιπα. Πιο μικρος τον ειχα παει στο Παιδων Πεντελης.
like4

Οδοντοθεραπεία ΑμεΑ με γενική αναισθησία - Νοσοκομείο Νίκαιας

Εικόνα Γεωργία Τριφύλλη

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας "Αγ. Παντλεήμων" λειτουργεί ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΔΟΝΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑμεΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ. Η παροχή Οδοντιατρικής Φροντίδας ΑμεΑ γιίνεται τόσο σε  ΠΑΙΔΙΑ όσο και σε ΕΝΗΛΙΚΕΣ, τόσο στο Τακτικό Οδοντιατρείο όσο και Χειρουργικά Υπό Γενική Αναισθησία. ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ 2132076311 και 2132077532 (ραντεβού επίσης κλείνονται και μέσω του 1535).

like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.