Ολοι εμείς μπορούμε.....

Εικόνα Ginka
Σας παρακολουθώ σιωπηλά.Σας βλέπω σχεδόν κάθε μέρα - εσάς... εμάς εδώ κάτω. Δεν μπορώ πια να πω λόγια πόνου και μελαγχολίας. Όχι γιατι ξέχασα, όχι γιατι δεν ξέρω πως ειναι... Είναι πολύ δύσκολο να μοιραστώ όσα νιώθω αυτήν την περίοδο. Πώς να φωνάξω την χαρά μου - στέλνοντας μυνημα αισιοδοξίας. Πείτε μου πως... ...σκέφτομαι μόνο πως όλοι μας πρέπει να διώξουμε την κακή σκέψη απο τις πλάτες μας. Να δουμέ το μέλλον μας με λίγο περισσοτερο χαμογελο και ήλιο. Μπορεί τα παιδιά μας να μην μοιαζουν με τα αλλα.....αλλα και κανένα αλλο παιδί δεν μοιαζει με το δικό μας.. Κάθε ύπαρξη είναι διαφορετική και στην διαφορετικότητα της επενδύουμε . Αυτήν την περίοδο επενδύω στην μικρη Μαρία. Επενδύω το μέλλον της. Ξεκινήσαμε μαθήματα ζωγραφικής - μια ενασχόληση που την ευχαριστεί ιδιαίτερα βγάζοντας ταυτόχρονα σκέψεις και συναισθήματα . Ταυτόχρονα ανοίγω τον δρομο της για το μελλον. Αυτήν την περίοδο ξεκινήσαμε εντατικές συνεδρίες ψυχολογίκης υποστήριξης ( χρόνια έψαχνα να βρω εκείνον/η που θα μας έκανε την σωστή δουλεία). Επιτέλους βρήκαμε τον σωστό άνθρωπο για να οργανώσουμε το συναίσθημα. Αυτήν την περίοδο χαιρόμαστε γιατι επιτέλους η μικρούλα μας που τόσα χρόνια βρισκόταν σε έναν φαυλο κύκλο έχει αρχίσει να οργανώνεται στα πλαίσια μιας φυσιολογικής ζωής. Μιας ζωής χωρίς κρίσεις (Ε). Μιας ζωής χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Μιας ζωής χωρίς αλλοπρόσαλλες συμπεριφορικές αλλαγές. Ο αγώνας προχωράει...βέβαια τώρα με καλύτερη διάθεση. Πιο αισιοδοξα. Ερωτηση : Μαρία τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις ? Απάντηση : Μαμά και Ζωγράφος .... (το ονείρο της σκέφτομαι οτι έχει πολλές πιθανότητες πλεόν να υλοποιηθεί) ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ - ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!!

Σχόλια

Η νικη ειναι γλυκια

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Καλή μου ginka, γιατι νιωθεις τυψεις;γιατι πρεπει παντα να λεμε λογτια πονου και μελαγχολιας;Η ζωη ειναι πολυ μεγαλη για να την περασουμε μεσα στην μιζερια και στην αυτολυπηση και ο καθενας εχει την δικη του πορεια που διαγραφει και τον δικο του αγωνα που δινει.Οταν κερδιζουμε εναν αγωνα ΠΡΕΠΕΙ να το γιορταζουμε γιατι η νικη ειναι γλυκια και η ψυχη εχει αναγκη να νιωθει ομορφα και δικαιωμενη για να μπορει να παιρνει φορα και να συνεχιζει τον αγωνα της.Οσο για την Μαρια σου ευχομαι να μπορει να γινει ζωγραφος με ο,τι και να ασχολειται και να μπορει να ζωγραφιζει την ζωη που επιθυμει εκεινη.Συγχαρητηρια και στις δυο σας γιατι πισω απο ενα ΄΄διαφορετικο΄΄ παιδι κρυβεται παντα μια ''διαφορετικη΄΄ μανα.Το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ δεν χρειαζεται να ειναι παντα προβλημα ξερεις τις περισσοτερες φορες ειναι ΕΥΛΟΓΙΑ. ΦΙΛΙΚΑ Ελπιδα
like1

Ginka, χαιρόμαστε με τη χαρά σου

Εικόνα Ιωάννα
Χαιρομαστε με την χαρα σου...ξερεις μερικα πραγματα ειναι μεταδοτικα..κ η αισιοδοξια σου , η χαρα σου, η ελπιδα σου , η διαθεση σου ειναι μεταδοτικα..γι αυτο καλα κανεις και τα μοιραζεσαι μαζι μας...μας δινεις ελπιδα..η Μαρια σου που σημερα γιορταζει δινει ελπιδα σε ολες τις μαμαδες να περιμενουν το καλυτερο οσο κ αν ειναι αυτο το καλυτερο... Να την χαιρεσαι ..να την δεις...ζωγραφο κ μανουλα οπως εκεινη επιθυμει..κ πανω απ ολα γερη ολογερη!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΣ!!! φιλικα κ με εκτιμηση dany d Υ.Γ. και εμεις καναμε την προσπαθεια μας...ολα καλα..ελπιδοφορα...απιστευτη εμπειρια απο καθε αποψη...σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου!
like0

Να μας γράφεις

Εικόνα Enlogo
Να μας γράφεις τα καλά σου νέα. Κι ίσως κάποιοι καινούργιοι να ψάξουν το βιολόγιο της ginka, και να μάθουν πώς έφθασες ως εδώ. Εγώ το έχω πάντα στο μυαλό μου: "Μόνον ότι παρατάμε, μας παρατά". Χρόνια πολλά Μαρία μας.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.