Παράλληλη στήριξη σε Δημόσιο Γυμνάσιο

Εικόνα megd

Καλησπέρα θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την παράλληλη σε δημόσιο γυμνάσιο. Αν λοιπόν η γνωμάτευση απο τα ΚΔΑΥ δεν δικαιολογεί παράλληλη θα μπορούσα εγώ ιδιωτικά παρέχω στο παιδί κάτι τέτοιο? 

* ΚΔΑΥ: εννοεί ΚΕΔΔΥ, ο τίτλος έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

Σχόλια

Μόνο εφόσον τη δικαιολογούν τα ΚΕΔΔΥ

Εικόνα GIOTA KARTSAKI

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ. ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΚΕΔΔΥ- ΚΔΑΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΚΕΔΔΥ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΤΥΠΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΙΠΤΩΣΗ. ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

like3

Εξαρτάται τι λέει η γνωμάτευση από τα ΚΕΔΔΥ

Εικόνα Koulitsa Filnop.

εξαρταται τι λεει η γνωματευση απτα κεδδυ. αν δεν δηλωνει παραλληλη στηριξη ειναι δυσκολο πχ αν δηλωνει ειδικο τοτε θα χετε γενικα καποιο προβλημα με το σχολειο εκτος αν ο διευθυντης το δεχτει κ το συμβουλιο δασκαλων. και επειτα η διευθυνση που ανηκει το σχολειο. αν δινει για τμημα ενταξης τοτε δεν νομιζω να υπαρχει λογος για παραλληλη. φυσικα εσεις ξερετε τις δυνατοτητες και μη του παιδιου σας. παρτε τη γνωμη καποιου ειδικου παιδαγωγου που ξερει ισως το παιδι σας η καποιου αλλου που γνωριζει το αντικειμενο καλα!!!καλη επιτυχια!!!!

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.