Πού μπορώ να βρω υλικό για το πρόγραμμα "Portage";

Εικόνα psychogidis
Μήπως γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να βρω τον οδηγό προσχολικής ηλικίας εκπαίδευσης "Portage" στα Ελληνικά;

Σχόλια

"Portage" αλά Ελληνικά

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Παρακαλώ επικοινωνήστε με την: Ευθαλία Καδέρογλου, M.Ed. Ειδική Παιδαγωγός - Σύμβουλος Πρώιμης Παρέμβασης Εφέσου 9A - Καλαμαριά 55 132 Θεσσαλονίκη Ε-mail: unionpeep@yahoo.gr Η Ευθαλία Καδέρογλου, Ειδική Παιδαγωγός - Σύμβουλος Πρώιμης Παρέμβασης, είναι εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών και επόπτρια - σύμβουλος του προγράμματος "Portage" για την Ελλάδα. - agkou of noesi.gr :)
like9

Portage

Εικόνα Kari
Λυπαμαι που δεν ηταν αυτο που εψαχνες. Θα σε παρακαλουσα αν το βρεις να μου στειλεις και σε μενα τις πληροφοριες γιατι με ενδιαφερει οτι εχει σχεση με την προσχολικη αγωγη.
like7

'Αρθρο "Portage"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Αν μένετε Αθήνα θα το βρείτε στην Εθνική Βιβλιοθήκη:
    ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ PORTAGE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Λ. ΘΩΜΑΙΔΟΥ, Ε. ΚΑΔΕΡΟΓΛΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ, 60 (5), 574-581, 1997
Αν όχι ενημερώστε μας. - agkou of noesi.gr :)
like2

Το email της κας Καδερογλου

Εικόνα katerina

Το email της κας Καδερογλου δεν λειτουργει πλεον. Προσπαθησα να βρω τηλ της αλλα δεν τα καταφερα. Μπορει καποιος να βοηθησει?

like7

Για τη Λία Καδέρογλου

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Γειά σας :) Παρακαλώ δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με τη Λία Καδέρογλου στο Email: ekad***@yahoo.gr * * Θα αποστείλουμε την πλήρη διεύθυνση στο Email σας, σεβόμενοι το προσωπικό Email που έχουμε στη διάθεση του NOESI.gr.
like2

Παρακαλώ, το βιβλίο αυτό υπάρχει online;

Εικόνα Eliza Pap

Παρακαλώ, το βιβλίο αυτό βρίσκεται μήπως στο ίντερνετ ή τμήμα αυτού;;;

like6

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.