Προς Λυγερή

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Αγαπημενη μου Λυγερη, εχω καιρο να σε "ακουσω στο ΝΟΗΣΗ και πραγματικα ου εχεις λειψει. Το ταξιδι προς την Ιθακη ειναι μεγαλο και στον πηγαιμο χρειαζεσαι "συντροφους". Μπηκα στο blog σου αλλα δεν μπορω η μαλλον δεν ξερω πως να γραψω. Αν δεις το μηνυμα μου δωσε μου οδηγιες. Ελπιδα

Σχόλια

Ελπίδα

Εικόνα ligeri
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την θύμιση και την εκτίμησή σου. Σας θυμάμαι και γω όλους -με ιδιαίτερη εκτίμηση εσένα- με πολύ αγάπη. Αλλα ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος και μόλις που προλαβαίνω ν' ανταποκρίνομαι με συνέπεια στις υποχρεώσεις μου ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ. Θα χαρώ πάρα πολύ να σε δω να παρεμβαίνεις ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ. Εκτιμώ πολύ την κρίση σου. Θεωρώ ότι μπορείς να σχολιάσεις οποιοδήποτε ανάρτηση. ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ του οποίου η θεματολογία ποικίλει και έχει μιαν αξιόλογη αναγνωσιμότητα περίπου 5000 κατά μέσον όρο μηνιαίως. Οι απόψεις σου σίγουρα θα συνεισφέρουν. Είναι απλό : Μπαίνεις στην σελίδα http://ligery.pblogs.gr.πατάς στα σχόλια. Πηγαίνεις επί τόπου στο τέλος της σελιδας εκεί που έχει το πλαίσιο για σχόλιο. Στη θέση ανώνυμος γράφεις απλά το όνομα σου Ελπίδα.Ακολουθεί το σχόλιο σου .Δεν χρειάζεται να κάνεις είσοδο στο PATH αν δεν έχεις φτιάξει profile) αρκεί να συμπληρώσεις χαμηλά στον προβλεπόμενο χώρο τα νούμερα που σου δίνει. Μετά αποστολή και τέλειωσες. Καλή επιτυχία. Σε περιμένω. Με αγαάπη σε σένα και όλους τους καλούς μου φίλους και φίλες στη NOESI. Λυγερή Βασιλείου http://ligery.pblogs.gr
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.