Ψάχνουμε κολυμβητήριο

Εικόνα Anonymous

Καλημερα. Θα ηθελα τη βοηθεια σας στην προσπαθεια που κανουμε να βρουμε κολυμβητηριο για να ξεκινησει φετος ο μικρουλης μας. Επειδη οπως εχω αναφερει και πιο παλια το παιδι εχει προβλημα ορασης καθως και καποιες ιδιαιτεροτητες, λογω της παθησης, θα θελαμε να απευθυνθουμε καπου ή σε καποιον που να εχει τις γνωσεις να τον υποστηριξει .

Σχόλια

Κολυμβητήριο

Εικόνα diamanti24
Καλησπέρα, δεν ξέρω αν σας βολεύει η περιοχή, αλλά υπάρχει το Κολυμβητήριο της Νίκαιας, που έχει ατομικό πρόγραμμα για παιδιά με δυσκολίες. Καλή συνέχεια.
like1

Πισίνα

Εικόνα Γιάννης_1970
Σε ποια περιοχη μενετε; Τι προβληματα εχει ο μικρος, ηλικια; Στο ΟΑΚΑ παμε εμεις, αρχιζει απο Οκτωβριο μεχρι τελος Ιουλιου. Για ποιο λογο θα κανει κολυμβηση, για ευχαριστηση ή ιατρικο; Πειτε περισσοτερα...
like7

Ο Θωμας λογω της παθησης ηταν πολυ υποτονικος

Εικόνα Sarra
Ο Θωμας λογω της παθησης ηταν πολυ υποτονικος. Τωρα που περπατησε εδω και ενα χρονο ειναι πολυ καλυτερα. Του αρεσει πολυ το κολυμπι και σε συνδυασμο ασκησης με ευχαριστηση η φυσιοθεραπευτρια μας ειπε οτι θα του εκανε καλο. Αυτο που μας προβληματιζει ειναι η μειωμενη οραση του απο το ενα ματι γιατι απο το αλλο δεν βλεπει καθολου συν καποιες αντιδρασεις στην συμπεριφορα του που μπορει να εμφανιστουν λογω καινουργιας εμπειριας. Γι'αυτο θα θελαμε καποιον που να γνωριζει πως να τον χειριστει εντος εισαγωγικων. Εμεις μενουμε πειραια.
like0

Θεραπευτική Κολύμβηση

Εικόνα stellakanelli
Καλησπέρα!! Στο ΟΑΚΑ υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που μπορείτε να απευθυνθείτε απλά επειδή είναι κάπως μακριά από εσάς θα σας έλεγα να κοιτάξετε μήπως στο δήμο σας λειτουργεί κάποιο πρόγραμμα (δυστυχώς εγώ δε γνωρίζω για Πειραιά).Από εκεί και πέρα μπορείτε να δείτε σε ιδιωτικά κέντρα με πισίνα ή σε ιδιώτες που δουλεύουν σε πισίνα.Δεν αναφέρομαι σε ονόματα για να μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση.Πάντως σίγουρα βοηθάει πάρα πολύ στη περίπτωση του μικρούλη!!
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.