Ψάχνω ένα βιβλίο

Εικόνα Ηρα Μιχαλης

Καλημερα σε ολους. Εχω ψαξει παρα πολυ να βρω το βιβλιο τησ catherine faherty με τιτλο "Τι σημαίνει για μένα". Ειναι εκδόσεις ελληνικα γραμματα οι οποιες εχουν κλεισει .Αν καποιος γονιος το εχει βρει καπου και μπορει να με κατευθυνει, θα ηθελα πολυ να επικοινωνησει μαζι μου.

Ευχαριστω πολυ

Φιλικα ηρα

Σχόλια

Έχω το βιβλίο που ψάχνετε!

Εικόνα α.π.

Έχω το βιβλίο που ζητάτε αγορασμένο από τις εκδόσεις. Επίσης, το έχω και σε ηλεκτρονική μορφή. Μπορώ να σας το αποστείλω μέσω e-mail οποιαδήποτε στιγμή θέλετε. Αν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μου στο logo.alikipr@yahoo.gr

Πρίγκουρη Αλίκη

Λογοθεραπεύτρια

like2

"Τι σημαίνει για μένα" της Faherty

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Δείτε και τις απαντήσεις στη σελίδα του NOESI.gr στο Facebook (παρακάτω). Αν έχετε Facebook μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους

like1

κ. Στέλλα: Για το βιβλίο "Τι σημαίνει για μένα"

Εικόνα α.π.

έλαβα το μήνυμά σας, αλλά για κάποιο λόγο σας στέλνω απάντηση και το μήνυμα μου γυρίζει πίσω. Παρακαλώ απαντήστε ξανά από κάποια άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), για να μπορέσω να σας βοηθήσω. Ισχύει το e-mail μου logo.alikipr@yahoo.gr Ευχαριστώ.

like3

κα. Αλίκη...

Εικόνα sa1901

Σας έστειλα και ένα δεύτερο e-mail. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας.

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.