Τα νέα για την Άννα δεν είναι καλά...

Εικόνα pantelispanopoulos

Δυστυχώς, τα νέα για την Άννα δεν είναι καλά. Ιδού η πρόταση επιστολή από τον πατέρα της στο ΙΚΑ Αθήνας. Η έκκληση πηγαίνει προς οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει! Παράκληση, προωθήστε το, μήπως φτάσει σε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει. 

Η Άννα έχει σύνδρομο Dravet? - δυστυχώς με ολική σχεδόν αναπηρία - το οποίο παρουσιάζουμε στο Βιβλίο των διαταραχών?. Για την ιστορία, αν δεν γνωρίζετε, διαβάστε: "Ο Παντελής Πανόπουλος, πατέρας παιδιού με ολική αναπηρία, κάνει έκκληση από την Αμερική". Εάν κάποιο μέλος έχει πρόσβαση σε κάποιον αρμόδιο που μπορεί να συνδράμει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το NOESI.gr σε αυτή τη σελίδα.


Κύριοι / Κυρίες

Τελικά τα καταφέρατε στο ΙΚΑ Τρικάλων! Σε ένα παιδί με τετραπληγία-διανοητική υστέρηση-επιληψία (την κόρη μου Άννα Πανοπούλου) δώσατε λανθασμένο χαρτί μετά από διακοπή ενός έτους του επιδόματος διανοητικής υστέρησης και μετά από διακοπή τριών μηνών του επιδόματος τετραπληγίας.

 Τώρα θα πρέπει να ξαναπεριμένουμε για τις επόμενες επιτροπές! Και μην βιαστείτε να πείτε ότι κάτι δεν κάναμε καλά εμείς ως γονείς...ό,τι μα ό,τι μας ζητήθηκε το καταθέσαμε εγκαίρως...απλά εσείς κάνατε 10 μήνες να μας περάσετε επιτροπή (στις 24 Απριλίου ενώ η αίτηση έγινε τον Ιούλιο του 2012). Φυσικά κανένας δεν σκέφτηκε πως είναι δυνατόν να ζει ένα παιδί με τοσες βαριές αναπηρίες με τη μητέρα του που λόγω της βαρύτητας της κατάστασης του παιδιού δεν μπορεί να εργαστεί και με έναν πατέρα άνεργο αυτή τη στιγμή! Γιατί δεν το σκεφτήκανε; Μα γιατί ο δικός τους μισθός -έστω και μειωμένος σε συγκριση με παλιότερα) συνεχίζει να δίνεται κανονικά! Κόψτε το μισθό αυτών που συνειδητά και με μοχθηρία καταταλαιπωρούν τα ανάπηρα παιδάκια στα Τρίκαλα και θα τους δείτε όλους στο πλευρό μου !!!!

Φυσικά δεν πρόκειται για λάθος αυτή η νέα καθυστέρηση! Είναι κίνηση εσκεμμένη που αποσκοπεί στο να μη δωθεί το επίδομα στο ανάπηρο παιδί γιατί επιβαρύνει το ταμείο ( όποιος διαφωνεί ας αποδείξει το αντίθετο).

Στο σπίτι μας πλέον δεν υπάρχουν χρήματα κύριοι "υπεύθυνοι"! Μας τσακίσατε! Κινήστε με τόσο μίσος και κακία απέναντι στο ανάπηρο παιδί μου που είναι να απορεί κανείς από το πόσο αβυσσαλέα είναι η ψυχή σας. Με τις εμετικές σας καθυστερήσεις στερείτε τη στέγη,το φως, σε λίγο και το νερό από ένα παιδάκι που το μόνο του φταίξιμο είναι ότι ζει στα Τρίκαλα και το έχουν αναλάβει οι υπηρεσίες κοινωνικής (εδώ γελάνε) ασφάλισης (εδώ κλαίνε) του Νομού Τρικάλων.!

Στείλαμε ψηφίσματα 5.000 ατόμων στον Πρωθυπουργό, κάναμε διαδικτυακό αγώνα για τη συλλογή αυτών των υπογραφών, στείλαμε σε βουλευτές που στην τηλεόραση κόπτονται για τους αναπήρους και που στην πραγματικότητα "ποσώς ενδιαφέρονται"...αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ !!! Σε αυτήν τη χώρα δεν χρειαζόμαστε μνημόνιο...χρειαζόμαστε ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ...τα θύματα είναι γνωστά..το ίδιο και οι νεκροθάφτες.!

Σας καλώ σε μία ύστατη έκκληση μου να διορθώσετε τα πεπρεγμένα σας και να δώσετε χωρίς καμμία μα καμμία καθυστέρηση στην ανάπηρη Άννα Πανοπούλου, 11 ετών, το επίδομα τετραπληγίας,το επίδομα διανοητικής υστέρησης και το επίδομα μετακίνησης (που θα το σταματήσετε τον άλλο μήνα μας είπατε).Το παιδί το έχετε εξετάσει διακόσιες φορές...το περιστατικό το ξέρετε πολύ πολύ καλά...δεν υπάρχουν δικαιολογίες κύριοι...τέρμα τα ψέματα!

Δεν μας απομένει πολύς καιρός...

Παντελής Πανόπουλος

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.