Τα πρώτα σφραγίσματα σε παιδί με αισθητηριακά προβλήματα

Εικόνα Άννα

Και ηρθε η ωρα του παιδιου μου να κανει τα πρωτα του σφραγισματα! Ενα παιδι με αισθητηριακα προβληματα που για να φαει μασητο φαι πανυγηριζουμε!! Στο δρομο τολμω να πω οτι μου ειχαν κοπει τα ποδια. Σκεφτομουν την αντιμετωπιση της γιατρου μεχρι αν θα θελησει να φαει μετα η θα εχουμε παλι αρνηση. Σκασμενη ημουν οταν εφτασα στο ιατρειο. Η γιατρος καταπληκτικη σε ολους τους τομεις, απο συμπεριφορα στο παιδι μου μεχρι σαν γιατρος που ολα εγιναν πολυ γρηγορα και πολυ ανωδυνα (σε σχεση με αυτο που ειχα φανταστει). Καναμε τα πρωτα μας σφραγισματα λοιπον και το σημαντικοτερο ειναι μετα απο λιγο θελησε να φαει και ηταν χαρουμενος. Και το χαμογελο του ηταν ολη η ξεκουραση μου η ψυχολογικη... Σας ευχαριστω, ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. 

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.