Τιμές για ιδιωτικά σχολεία

Εικόνα Βίκυ Τσα.

Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κάποιος γονέας  πληροφορίες για ιδιωτικό σχολείο, τιμές και την δουλειά  που κάνουν για παιδι με δυαχυτη διαταραχή ανάπτυξης; Δεν γνωρίζω καθόλου για αυτό. Θα με ενδιέφερε στα δυτικά προάστια. 

Σας ευχαριστώ! 

Σχόλια

Ιδιωτικό σχολείο

Εικόνα Virginie Artemis

Μπορείτε να μου πείτε πιο σχολείο ήταν αυτό; Έχω την διαίσθηση ότι είναι ένα που επισκέφθηκα πρόσφατα και μου έδωσαν την εντυπωση ότι δεν πολύ θέλουν παιδιά με τέτοιες δυσκολίες. Μου το έφεραν έμμεσα..

Απαραδεκτοι!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.