Τραχειοστομία...

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Τελικα η περιπέτεια μας πιθανον να τελειώσει με παράσημο τραχειοστομια, διότι ο μικρός δεν μπορει να βήξει και να παροχετευει τις εκκρίσεις των πνευμόνων του. Μετά από κατάκλιση περίπου 2 μηνών και όλα αυτά που έχει περάσει, ούτε και εγω θα μπορούσα. Ελπίζουμε να είναι κάτι προσωρινό και να γίνει συρραφή όταν επανέλθει σε μια καλή κατάσταση. Ο Θεός ξέρει πότε!! Ο Οδυσσέας δεν είχε αρρωστήσει σχεδόν ποτέ, αυτά τα 9 χρόνια και τώρα του πέσαν όλα μαζι. Η περιπέτεια αρχίζει με status epilepticus, συνεχίζει με κώμματώδη κατάσταση λόγω του ότι ένα απο τα φάρμακα του ανέβασαν την αμμωνία στο συκώτι, ουρολοίμωξη από τον ουροκαθετήρα και, σαν ανα μην εφταναν αυτα, από την κατακλιση και ολα αυτα τα μυοχαλαρωτικα πιθανόν άρχισε να κάνει ατελεκτασίες, γιατί δεν μπορεί να βήξει και να παροχετευσει τις εκκρίσεις του. Οι παιδίατροι μας πρότειναν τραχειοστομία γιατί δεν μπορεί να μένει στην εντατική για αυτό τον΄λόγο και εκτός αυτού του κάνει κακό και ψυχολόγικα και μας έχει παει πίσω ψυχοκινητικά. Το παιδί είναι θλιμμένο, τρομαγμένο, ακινητοποιημένο και χωρίς ερεθίσματα. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ MAIL MOY. Eλπίζω να γυρίσουμε συντομα σπιτι μας, έστω και με παράσημο. Διάβασα κάτι όμορφο και προσπαθώ να το έχω κατα νού Μη φοβηθείς αυτόν, που στήριξε στην Πίστη επάνω την ελπίδα. Τον είδα στη ζωή να μάχεται μα πάντα ανίκητο τον είδα. Ι. Πολέμης

Σχόλια

Είναι δυνατό το μανάρι μου, αγωνιστής, ήρωας

Εικόνα Λένα Γκαντιά
Όλα γρήγορα να περάσουν με το καλό, είναι δυνατό το μανάρι μου, αγωνιστής, ήρωας! Δύναμη και ελπίδα καλή μου, η Παναγίτσα δίπλα του. Φιλιά
like1

Σας εύχομαι πραγματικά μέσα απο την καρδιά μου καλή δύναμη

Εικόνα georgina
Σας εύχομαι πραγματικά μέσα απο την καρδιά μου καλή δύναμη να ξέρετε πως ενώ είμαστε μόνοι σε αυτές τις μάχες στην πραγματικότητα δεν είμαστε μόνοι γιατί είμαστε εδώ..
like1

Οδυσσέας και τραχειοστομία

Εικόνα annakyrozi
Μπορεί να μην είναι τόσο καλή αυτή η λύση, όμως σκέψου το όσο μπορείς και από την θετική της πλευρά. Το παιδάκι θα βγει από την εντατική και θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του. Η τραχειοστομία θέλει μια ειδική περιποίηση όμως με προσοχή και υπομονή θα τα καταφέρεις! Ο καιρός θα περάσει πριν το καταλάβεις και σύντομα θα γίνει η συρραφή και θα επανέλθει! Κουράγιο!!!
like0

Σας εύχομαι γρήγορα όλα να περάσουν

Εικόνα Soula
σας ευχομαι γρηγορα ολα να περασουν και να γινουν μια κακη αναμνηση.
like1

Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε αυτό που δεν μπορούμε να προβλέψουμε

Εικόνα nikosmore
"Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε αυτό που δεν μπορούμε να προβλέψουμε"... Γι' αυτό και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αντιμετωπίζουμε κάθετι την στιγμή που έρχεται όπως καλύτερα μπορούμε να το κάνουμε. Φανταστείτε εφόσον είναι τόσο δύσκολο για εσάς όλο αυτό πόσο δυσκολότερο πρέπει να είναι για τον μικρό Οδυσσέα. Δύσκολες καταστάσεις!! Πολύ... Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια. Υπάρχουν άνθρωποι που θα σταθούν δίπλα σας και στο παιδί σας. Η ΜΕΡΙΜΝΑ, εταιρία για την φροντίδα του άρρωστου παιδιού και της οικογένειας, κάνει εξαιρετική δουλειά και θα μπορούσε να βοηθήσει και εσάς και τον γιο σας, αφιλοκερδώς. 'Εχω καταρτιστεί στην Μέριμνα γι'αυτο και σας το λέω. Μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 64 63 622 και να μιλήσετε με κάποιον.. Ελπίζω να μην θεωρηθεί ως προσπάθεια διαφήμισης,σας καταθέτω απλά αυτό που γνωρίζω, και σαν επαγγελματίας και σαν άνθρωπος..Αν χρειάζεστε οτιδήποτε και μπορώ να βοηθήσω στην διάθεση σας..Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου οποιαδήποτε στιγμή στο e-mail μου: niκοsmore@hotmail.com. Εύχομαι καλή δύναμη ως τότε σε σας και κυρίως στον μικρό Οδυσσέα.. Με εκτίμηση....
like0

Ελπίδα μου...

Εικόνα Ιουλία Σαββα
..είμαστε μαζί σου! όλες οι ευχές για καλή ανάρρωση!!
like0

Κουράγιο Οδυσσέα

Εικόνα Kyriaki Fili
Κουράγιο κοπέλα μου! Σε σένα, στον Οδυσσέα και σε όλη την οικογένεια. Δοκιμάζεστε... Όμως ρίξε στα πόδια του Θεού όλη τη λύπη αλλά και την ελπίδα σου. Βρες το κουράγιο να συνεχίσεις, σίγουρα το έχεις... αφού το δίνεις σ' εμάς! Κάθε καλό και σύντομα.
like0

Κάθε καλό

Εικόνα Alex Pazi
Κάθε μέρα πηγαίνοντας στη δουλειά περνάω έξω από την εκκλησία της γειτονιάς μου και ευχαριστώ την Παναγία που μας έχει όλους καλά. Να ξέρεις πως στην σύντομη καθημερινή προσευχή μου έχετε προστεθεί ο Οδυσσέας και εσείς. Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου και σε λίγο καιρό θα τα θυμάσαι σαν ένα κακό όνειρο! Κάθε καλό!
like0

Ελπίδα μου...

Εικόνα Ιωάννα
Ο Οδυσσέας σου..ειναι πολυ δυνατός γιατι εχει εσένα ΜΑΜΑ του ..μη το ξεχνάς...ειναι απο δυνατη πάστα το παιδι...όλα θα τελειώσουν και σύντομα να γυρίσετε όλοι μαζι σπίτι καλη μου!! Προσευχομαστε για το παιδι σου..για το παιδι μας..
like0

Γρήγορη ανάρρωση!

Εικόνα irene_08
Σου εύχομαι όλα να τελειώσουν γρήγορα, να δυναμώσει το παλικάρι σου και να βγεί από όλη αυτήν την κατάσταση! Περαστικά μέσα από την καρδιά μου!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.