Βαρέα μέταλλα και άλλες εξετάσεις

Εικόνα Nonota21
Ευχαριστώ την κυρία Ζαρίφη για τις πληροφορίες και έχω κάποια πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα που οι απαντήσεις τους ίσως με βοηθήσουν πολύ, όπως και πολλούς άλλους. Στην Ιταλία γίνεται μόνο ανίχνευση μετάλλων, ή γίνεται έλεγχος για το αν υπάρχει μεταβολικό υπόβαθρο; Δηλαδή, αν λείπει από τον οργανισμό κάποιο ένζυμο και έτσι δεν μεταβολίζονται στον εγκέφαλο σημαντικές ουσίες, π.χ.λιπαρά οξέα κτλ. Αυτό μου είχε προτείνει η παιδίατρος μου να ψάξω, το οποίο δεν βρίσκεται με έλεγχο ματαβολικών νοσημάτων, αλλά πρέπει να σταλλεί αίμα στο εξωτερικό και ο γιατρός να είναι έμπειρος, να ξέρει για ποια ένζυμα ψάχνει. Γι αυτό προτείνει να απευθυνθώ σε γιατρό του Παίδων. Ρώτησα κάποιον γιατρό στην Κηφισιά που έμαθα από το noesi οτι ασχολείται με αυτό, αλλά μου είπε ότι η ανίχνευση γίνεται με ηλεκτρόδια.Έχετε καμιά πληροφορία σχετικά; Αν τέλος πάντων στην Ιταλία γίνεται αξιόπιστος έλεγχος για όλα τα παραπάνω, τότε πρέπει να το ψάξω μόνη μου,ή μέσω κάποιου γιατρού;

Σχόλια

Ιταλία

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Στην Ιταλία δεν γίνονται οι εξετάσεις. Στέλνονται στην Αμερική σε εργαστήριο. Τα μέταλλα δεν ανιχνεύονται με εξετάσεις αίματος αλλά με κόπρανα ούρα και τρίχες. Εάν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες επικοινώνησε μαζί μου. Κατερίνα Ζαρίφη
like0

θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες ...........

Εικόνα Γιώργος Βέλστος
Κατερίνα γειά σου, θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξετάσεις που γίνονται στην Ιταλία. Ευχαριστώ πολύ Γιώργος (info@explast.gr)
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.