Βλαστοκύτταρα στον αυτισμό

Εικόνα Nonota21
Έχω πολύ καιρό να μάθω κάποιο νέο σχετικά με τη θεραπεία με βλαστοκύτταρα σε παιδιά με αυτισμό. Πριν έναν χρόνο περίπου μιλούσαμε πολύ για αυτό το θέμα και γνωρίζω ότι έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα. Γιατί δεν έχει δημοσιευτεί κάτι νεότερο σχετικά με τα ως τώρα αποτελέσματα; Όποιος γονιός ή ειδικός γνωρίζει κάτι, ας μας δώσει πληροφορίες γιατί είμαστε πολλές οι οικογένειες που μας αφορά το θέμα αυτό. Ευχαριστώ, Γιώτα.

Σχόλια

Θεραπεία αυτισμού με βλαστοκύτταρα

Εικόνα νικολαος
ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΓΥΙΟΣ Ο ΑΛΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙΣΜΟ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ Κου ΤΡΑΠΑΛΗ ΒΑΣΙΛΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
like0

Βλαστοκύτταρα

Εικόνα Nonota21
Ευχαριστώ πολύ που απαντήσατε στο θέμα αυτό για να έχω κάποιες περισσότερες πληροφορίες. Θα ήθελα όμως να μάθω κι άλλα στοιχεία σχετικά με το θέμα. Το e-mail μου είναι tsokoupanagiota@yahoo.gr. Αν θέλετε μπορείτε να μου απαντήσετε εκεί για να μπορώ κι εγώ να σας ρωτήσω κάποια πράγματα. Σας ευχαριστώ.
like0

Θεραπεία του αυτισμού με βλαστοκύτταρα (για το Νικόλαο)

Εικόνα akoraka
Νικόλαε καλημέρα. είδα το σχόλιο σου(1/10/2011) ότι ο μικρός σου πάσχει από αυτισμό και ότι υποβλήθηκε στη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα. Θα μπορούσες σε παρακαλώ πολύ να μου πεις για τα αποτελέσματα που είχε αυτή η θεραπεία. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ στηρίζω πολύ τις ελπίδες μου σε αυτή τη θεραπεία. Χίλια ευχαριστώ (αν δεν θέλεις να μου απαντήσεις δημόσια για τον οποιοδήποτε λόγο, σε παρακαλώ στείλε μου την εμπειρία σου στο email akoraka@gmail.com)
like1

Θεραπεία με βλαστοκύτταρα

Εικόνα Katia S.
Καλησπέρα Είμαι κι εγώ πατέρας ενός αγοριού με αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας ηλικίας 11 ετών και θέλω να μάθω περισσότερα για τα αποτελέσματα της θεραπείας και τις πιθανότητες βελτίωσης με τη χρήση βλαστοκυττάρων. Θα παρακαλούσα κάποιος να μου απαντήσει με περισσότερες λεπτομέρειες στο e-mail santoni@otenet.gr
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.