Ιδιοπαθής γενικευμένη επιληψία

Εικόνα Κωνσταντίνος Γκατζουλης

Ο γιός μας 15 ετών μας έκανε επιληπτική κρίση μια εβδομάδα μετά που νόσησε (βαριά) με COVDI. Διαγνώστηκε με Ιδιοπαθή Γενικευμένη Επιληψία. Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μας προτείνει κάποιον γιατρό στην Θεσσαλονίκη.

Σχόλια

Παιδονευρολογος για επιληψία

Εικόνα Despina Pap.

Καλησπέρα εμείς έχουμε μωράκι που έκανε νεογνικούς σπασμούς και πάμε σε παιδονευρολόγο που γνωρίζει αρκετά από επιληψία. Έχουμε πάει και στον Ζαφειρίου αλλά κυρίως μας παρακολουθεί η Παυλίδου Ευτέρπη. Έχουμε ακούσει καλά λόγια και για τον Παύλου. Ανατολικά βρίσκονται οι 2 και ο ένας κέντρο 

like6

Πήγαμε στον κ. Ευαγγελίου

Εικόνα Κωνσταντίνος Γκατζουλης

Καλησπέρα , κατ΄αρχήν σας ευχόμαστε περαστικά για το μωράκι σας. Πήγαμε στον κ. Ευαγγελίου

βασιζόμενοι στα πολύ καλά σχόλια που διαβάσαμε στο noesi.gr. και ευτυχώς γιατί όλα όσα γράφανε οι γονείς ήταν πραγματικά. Πρώτα από όλα είναι ένας εξαιρετικό ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ένας εξαιρετικός γιατρός. Πιστέψτε με στα 55 μου δεν έχω ξαναγνωρίσει τέτοιον γιατρό. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο , θα παρακολουθεί το παιδί και θα πηγαίνουμε Θεσσαλονίκη. Σας ευχαριστώ που απαντήσατε.

like5

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.