Αποκλεισμός ΑμεΑ από το ΟΑΚΑ

Εικόνα Νεκτάριος-Ελευθέριος Βεντούρης
Επιστολή διαμαρτυρίας κοινοποιούν μέσω του enikos.gr οι αθλητικοί σύλλογοι προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων «Πρωτοπόροι», «Ιωνάς» και «Ιππόκαμπος» καθώς η Διοίκηση του ΟΑΚΑ αποκλείει τα παιδιά με ειδικές ανάγκες από προγράμματα θεραπευτικής κολύμβησης που πραγματοποιούνται στο ΟΑΚΑ εδώ και δέκα χρόνια. Σας παρακαλώ πολύ, όσοι μπορείτε διαδώστε το από στόμα σε στόμα κυρίως στους χώρους θεραπειών. Δείτε όλο το άρθρο και τις λεπτομέρειες για την είδηση στη σελίδα: http://bit.ly/S7Ewz8 Θα προσπαθήσω να σας κρατάω ενήμερους για τις εξελίξεις. Συμβουλές και προτάσεις υγιούς (;) αντίδρασης ευπρόσδεκτες.

Σχολιάστε μέσω άλλων δικτύων...

Σχόλια

Εμ πείτε τα!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Γιατί στο πλαίσιο της ανάπτυξης ομαδικών προγραμμάτων η όποια επαφή μας για πρόγραμμα κολύμβησης στο ΟΑΚΑ μας έβγαζε λαυράκια! (πιράνχας...) Έχουμε ήδη ξεκινήσει επαφές με άλλους αθλητικούς χώρους, σε Χαλάνδρι, Μελίσσια, Παλλήνη κ.ά. Να μας κρατάτε ενήμερους.
like1

Αποκλεισμού (από το ΟΑΚΑ) συνέχεια

Εικόνα Νεκτάριος-Ελευθέριος Βεντούρης
Σήμερα η γυναίκα μου έγινε μάρτυρας μίας συζήτησης μεταξύ μιας υπευθύνου (*) [σημ.: το όνομα έχει αφαιρεθεί από το NOESI.gr] του αθλητικού συλλόγου "*" [σημ.: το όνομα έχει αφαιρεθεί από το NOESI.gr], δυο υπευθύνων του κολυμβητηρίου και ενός μαραγκού. Δεν τους φτανεί που αποκλείσανε τα παιδιά μας από τις απογευματινές διαδρομές, τώρα θα πάρουν και τα αποδυτήρια μας. Βρέθηκαν στα αποδυτήρια που χρησιμοποιούν οι σύλλογοι ΑμΕΑ, για να αποφασίσουν πως θα διαμορφώσουν το χώρο ώστε ν' αρχίσουν να τον χρησιμοποιούν, χωρίς καν να ενημερώσουν τους συλλόγους ΑμΕΑ. Με το ίδιο θράσος, και ανήθικους χειρισμούς που δώσανε τις διαδρομές οι υπεύθυνοι (τρομάρα τους) του κολυμβητηρίου, τώρα δίνουν χωρίς καμία ενημέρωση και τα αποδυτήριά που χρησιμοποιούμε, με τη δικαιολογία πως ο σύλλογος "*" πληρώνει.
like2

Ερώτηση στη βουλή

Εικόνα Νεκτάριος-Ελευθέριος Βεντούρης
Ερώτηση για την απόφαση της διοίκησης του ΟΑΚΑ να «φρενάρει» τις δραστηριότητες αθλητών με αναπηρία, κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Β΄Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. http://www.enikos.gr/politics/81759,%C2%ABExwsh%C2%BB_se_anaphroys_a8lhtes;.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
like2

ΑμεΑ και ΟΑΚΑ δεν ταιριάζουν;

Εικόνα Γιάννης_1970
Ελπιζω να ταρακουνηθει η διοικηση του ΟΑΚΑ. Μπραβο στον βουλευτη, παρολο που δεν ψηφιζω το κομμα του.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.