Τι εχει το παιδι μου? (4,5 ετών)

Εικόνα Diminna
Καλησπερα. Εχω ενα αγορακι 4 1/2 χρονων. Πανεξυπνο, γλυκυτατο, ζωηρατατο. Δεν με προβληματισε ποτε. Το μονο προβλημα που εχει ειναι στο λογο. Εχει πλουσιο λεξιλογιο,ομως του λειπουν ορισμενα γραμματα και μπερδευει τις αντωνυμιες. Η βλεμμετικη του επαφη δεν ειναι πολυ σταθερη, οπως και οι δικη μου επισης. Το εχω ξεσκονισει το παιδι. Όλοι μου λενε οτι δεν εχει τιποτα, μονο μια καθυστερηση στο λογο. Τωρα ξεκιναμε λογοθεραπεια. Θα ξεπεραστει το προβλημα? Εχετε αντιστοιχες εμπειριες?

Σχόλια

Η λογοθεραπεία θα βοηθήσει

Εικόνα evianag
Η λογοθεραπεία θα βοηθήσει πολύ το αγοράκι σου. Αν είναι καλός και έμπειρος ο λογοθεραπευτής, θα εντοπίσει τις όποιες αδυναμίες και θα τις αντιμετωπίσει. Είναι και σε καλή ηλικία ο μικρός, για να γίνει η παρέμβαση.
like0

Εχω σκεφτει και την εργοθεραπεια

Εικόνα Diminna
Εχω σκεφτει και την εργοθεραπεια.Το λαθος μου ειναι οτι οταν αρχισε να κανει προτασεις και να μπερδευει τις αντωνυμιες, δεν το διορθωνα .Ετσι αυτη ηταν η γλωσσα του για δυο ολοκληρα χρονια. Πως θα αλλαξει τωρα αυτο?
like0

H εργοθεραπεία δε βλέπω τι

Εικόνα evianag
H εργοθεραπεία δε βλέπω τι σχέση έχει. Αλλά αυτό καλύτερα θα σου το πει ένας ειδικός. Τα προβλήματα του παιδιού θα λυθούν με τη λογοθεραπεία, δε χρειάζεται να ανησυχείς υπερβολικά.
like0

Ανησυχω γιατι φοβαμαι μηπως

Εικόνα Diminna
Ανησυχω γιατι φοβαμαι μηπως του δημιουργησει προβληματα στο σχολειο.Ο παιδονευρολογος μου ειπε οτι αν το διορθωνα απο την αρχη δεν θα ειχε κανενα προβλημα τωρα και οτι χρειαζεται υπομονη γιατι η γλωσσα ειναι επικτητο χαρακτηριστικο,οποτε τωρα μαθαινει νεους κανονες απο την αρχη.Μπορει ο λογοθεραπευτης να το βοηθησει στο θεμα των αντωνυμιων?
like0

Οι δυσκολίες δε θα έπρεπε να σας ανησυχούν

Εικόνα gewrga alexandra
Καλησπέρα σας! Οι δυσκολίες που αναφερετε ότι παρουσιάζει ο γιος σας δεν 8α πρέπει να σας ανησυχούν, είναι πολύ καλό που ξεκινήσατε λογοθεραπείες και 8α δείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα την αλλάγη στην άρθρωσή του καθώς και στην βλεμματική του επαφή.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.