Άγχος για ανάπτυξη νηπίου

Εικόνα Ευακι

Καλησπέρα σας!! Έχω μια κόρη 14μιση μηνων... πρόσφατα νοσηλευτηκε στο Παίδων λόγω του οτι περπατούσε κανονικά από 10 μηνών αλλά ξαφνικά άρχισε να περπατάει στις μύτες των ποδιών σε αραιά διαστήματα μέσα στη μερα και η παιδίατρος έκρινε σωστό την εξέταση από παιδονευρολογο.. η διαγνωση δεν έδειξε τιποτα απλά ότι καπου το ξεσηκωσε..ρώτησα τον γιατρό μήπως υπάρχει περίπτωση αυτισμού και μου το απέκλεισε.. η μικρή είναι ένα παιδί τρομερά κοινωνικο που ξερει να μοιραζεται και είναι πολύ τρυφερή γενικά... με προβληματίζει όμως του ότι δεν μιλα... λέει μαμά, μπαμπά ( αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι τα λέει συνειδητά), γειά μαζί με χαιρετισμό, μαμ, και κανει παλαμάκια, ανοιγει τα χερια για αγκαλιά, γυρναει οταν την φωναζουμε με το όνομα της. Μιλαει πολύ κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει τι θέλει να πει...είναι όλα αυτά σημάδια τα οποία πρέπει να με θορυβησουν;

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.