LIVE ...Nousletter 18/11/2013 στο Impact HUB

Εικόνα NOESI.gr

Συνάντηση γονεών από το NOESI.gr την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 ώρα 18:30 - 20:00 στο Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, Αθήνα, πλατεία Ψυρρή (3' από Μετρό Μοναστηράκι). Είσοδος ελεύθερη. Οι θέσεις συμμετοχής είναι 17 με προϋπόθεση εγγραφής.

Η συνάντηση απευθύνεται σε γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας (περίπου 5 - 12 ετών). Θα παρουσιαστούν το έργο, το πρόγραμμα, τα οφέλη της Θεραπευτικής Ιππασίας από την ΕΕΘΙΙΕ καθώς και μία πρόταση για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των δύο γλωσσών, για Έλληνες μαθητές που μαθαίνουν Αγγλικά, το βιβλίο Safe & Sound.


Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ (κλικ - έχει λήξει!)


Τι είναι τα LIVE ...Nousletter; Συναντήσεις για γνωριμία, επικοινωνία και συζήτηση, που εστιάζουν στην ενημέρωση. Οργανώνονται και ανακοινώνονται μέσω του NOESI.gr. Αφορούν ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών για υπηρεσίες, θέματα, δράσεις, ανακοινώσεις που αφορούν τους γονείς. Διεξάγονται κάθε μήνα.

Ενημερωτικό Δελτίο από το NOESI.gr

Το LIVE ...Nousletter επενδύει στην ανθρώπινη επαφή, τη συναναστροφή, την επικοινωνία, σε ένα όμορφο περιβάλλον, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να κατανοήσουν πώς ένα πρόγραμμα παρέμβασης – ομαδικό ή ατομικό – ταιριάζει στις ανάγκες τους. Ξεκινάμε κάτι νέο! Δείτε περισσότερα για τις εκδηλώσεις LIVE ...Nousletter (κλικ)

Λίγα λόγια για το τι θα παρουσιάσουμε

Το "Safe & Sound", που παρουσιάστηκε στην Ημερίδα "Καινοτόμα Προγράμματα για την Ειδική Αγωγή", είναι ένα βιβλίο για μαθητές οι οποίοι ξεκινώντας την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας αντιμετωπίζουν πολλαπλές δυσκολίες που οφείλονται στα διαφορετικά φωνολογικά συστήματα των δύο γλωσσών. Βασίζεται στην πολυαισθητηριακή μεθοδολογία των Fernald, Montessori και Orton & Gillingham και περιλαμβάνει ποικιλία ασκήσεων. Eίναι ένα βιβλίο εύκολο, ευέλικτο κι ευχάριστο στη χρήση που φιλοδοξεί να εισάγει ομαλά του Έλληνες μαθητές στις βασικές φωνολογικές δομές της Αγγλικής γλώσσας. Η επιλογή των δομών αυτών έγινε κατόπιν προσεκτικής έρευνας και σύμφωνα με την ιεραρχία που παρουσιάζεται στις μεθόδους αποκατάστασης της Αγγλικής γλώσσας στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η συγγραφική ομάδα του.

Η Επιστημονική Εταιρία Θεραπευτικής Ιππασίας και Ιπποθεραπείας Ελλάδος (Ε.Ε.Θ.Ι.Ι.Ε.) είναι μια ομάδα αποκατάστασης, που δραστηριοποιείται στον χώρο της θεραπευτικής ιππασίας και ιπποθεραπείας, στον Ιππικό Όμιλο Βαρυμπόμπης και στον Ιππικό Όμιλο Βορείων Προαστίων. Η ομάδα της ΕΕΘΙΙΕ θα παρουσιάσει τα οφέλη της θεραπευτικής ιππασίας και το εύρος των θεραπευτικών, ψυχαγωγικών και κατασκηνωτικών προγραμμάτων που οργανώνει χειμώνα - καλοκαίρι. Δείτε περισσότερα εδώ.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.