Μητρώο Κατοικιών (Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης): Νέες ευκαιρίες για επαφές και δρομολόγηση νέων προς τη ΣΥΔ

Εικόνα NOESI.gr

Ανανεώνουμε το Μητρώο και παρέχουμε την πρόσβαση σε όλες τις οικογένειες που θέλουν να έρθουν σε επαφή με άλλες για τη διερεύνηση της προοπτικής ανάπτυξης προγραμμάτων εκπαίδευση στην υποστηριζόμενη διαβίωση ή την ίδρυση Στεγών. Μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο από της σελίδα επικοινωνίας και για τις δύο προοτπικές, αν θέλετε να βοηθήσουμε στον συντονισμό.

Η πρόσβαση στο αρχείο του NOESI.gr για το μητρώο αιτημάτων για τις υποστηριζόμενες Κατοικίες* είναι ενεργή σε πραγματικό χρόνο μόνο στα μέλη του Μητρώου. 

Δείτε το: Μητρώο Αιτημάτων για Υποστηριζόμενες Κατοικίες από το NOESI.gr

(*) 2η Πρωτοβουλία ✰ Υποστηριζόμενες Κατοικίες: Πρωτοβουλία του NOESI.gr για ίδρυση Κατοικιών για άτομα με νοητική αναπηρία (Ψηφιακή Αλληλεγγύη)

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το άτομο που υπέβαλε το αίτημα, εφόσον μπείτε στον λογαριασμό σας ως μέλος στο NOESI.gr.

Σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση από διεπιστημονική ομάδα της νόησης στο διαδίκτυο (noesi.gr) έχουμε ήδη συστήσει, και επεκτείνουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα μέσω του Οδηγού για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες pronoise.org, διεπιστημονική ομάδα επαγγελματιών, πανελλαδικής εμβέλειας, από ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και εξειδικευμένους θεραπευτές, 
η οποία θα μπορεί να αναλάβει την αξιολόγηση των περιπτώσεων συνολικά. 

Με τον όρο "περίπτωση" αναφερόμαστε στον υποψήφιο ένοικο, την οικογένειά του όσο μικρή ή μεγάλη είναι, και τυχόν άλλα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή του τα οποία μπορούν να συνεισφέρουν στην αξιολόγηση των αναγκών του υποψηφίου πριν την ένταξή του σε μία Κατοικία / Στέγη.


Σημαντική Σημείωση

Παρακαλούμε, αν επικοινωνήσετε με άλλες οικογένειες, να είστε ευγενικοί και διακριτικοί, να δείχνετε κατανόηση και να θυμάστε ότι όλοι έχουμε έναν κοινό σκοπό σε αυτή την πρωτοβουλία.

Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήστε με οικογένειες που δεν εχουν εγγραφεί ως μέλος στο NOESI.gr επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε αν έχουμε την άδειά τους να σας φέρουμε σε επαφή ανταλλάσσοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας — ομάδα noesi.gr :) 

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.