Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" παρουσιάζει φορείς στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια", σε Ελλάδα και Κύπρο. Δείτε τον Οδηγό στη σελ. noesi.gr/book/welfare

ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΔΟΝΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Οι παρακάτω φορείς διαθέτουν ειδικές Μονάδες Οδοντοθεραπείας με εξειδικευ­μένο προσωπικό, που μπορεί να αναλάβει δύσκολες περιπτώσεις, όπου η συνεργασία με τον ασθενή χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς.

Υπηρεσίες – Δράσεις

❶ ❸ Ειδικές Μονάδες Οδοντοθεραπείας για διάγνωση και απο­κατάσταση λειτουργούν στους παρακάτω φορείς: 

  • Νέο! Δείτε τις Μονάδες σε χάρτη Google Maps εδώ: http://ow.ly/nVX81 

Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Οδοντιατρικό Τμήμα Μονάδα Παίδων, Εφήβων, ΑμεΑ
Τηλ.: 2132052588, 2132052588

Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Οδοντιατρικό Τμήμα Ειδική Μονάδα για παιδιά & ενήλικες ΑμεΑ
Υπεύθυνη: κα Σερέτη
Tηλ.: 2410560200

Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας

Οδοντιατρικό Τμήμα Ειδική Μονάδα ΑμεΑ
Διευθύντρια: κα Μεσσήνη
Τηλ.: 2132163000

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης

Οδοντιατρικό Τμήμα ΑμΕΑ
Διευθυντής: κος Φραγκάκης
Τηλ.: 2810392111

Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας

Οδοντιατρικό Τμήμα – Μονάδα ΑμεΑ
Διευθυντής: κος Κωνσταντινίδης
Τηλ.: 2265022053 & 2265028888

* Πηγή: Οδηγός υπηρεσιών από το NOESI.gr :: Η Νόηση στο διαδίκτυο | www.noesi.gr

Σχόλια

Αν ξαναχρειαστώ οδοντίατρο για το παιδί

Εικόνα vaso1
...με βλεπω κατα Αμφισσα μερια. Οταν ειχαμε παει στο Ασκληπειο Βουλας μου ειπαν οτι μου εκαναν χαρη που μπηκαμε χειρουργείο νωριτερα απο το ραντεβου μας και στραβωσαν λιγακι που δεν εδωσα κατι.

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;