Συνάντηση διαπιστευμένων μελών - επαγγελματιών του www.noesi.gr (Ιούνιος 2016) - RVSP

Καλά νέα!

Οργανώνουμε τη συνάντηση διαπιστευμένων μελών NOESI.gr :)

Όπως ίσως γνωρίζετε, διαπιστευμένα είναι τα μέλη που συμμετέχουν στον Οδηγό PRO και το Δίκτυο SPECIALS επαγγελματιών του www.noesi.gr.

Λογότυπο Drupal / www.noesi.grΗ συνάντηση προγραμματίζεται για το τέλος Ιουνίου, με θέματα την αρχική γνωριμία και δικτύωση των μελών και μία συζήτηση για το πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες των γονέων του NOESI.gr που αναζητούν ιδιώτες για συνεργασία σε ατομικά ή ομαδικά προγράμματα.

Αχ, αυτά τα ατομικά προγράμματα. Αχ αυτή η κοινωνική ένταξη :)

Οι δικές μας πινέζες "κλωσούν" συνοδοιπόρους. Συνάντηση διαπιστευμένων μελών! Μάθετε περισσότερα...
Συνάντηση διαπιστευμένων μελών - επαγγελματιών του www.noesi.gr (Ιούνιος 2016) - RVSP.
Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες.

  • Μπορείτε να έρθετε ντυμένοι όπως επιθυμείτε, όμως μην έρθετε τελείως φαγωμένοι. Θα έχουμε αναψυκτικά, ζεστά / κρύα ροφήματα και κάποια "καναπεδάκια" διαθέσιμα.

  • Η χρήση κινητού τηλεφώνου δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Επίσης, στην αίθουσα απαγορεύεται το κάπνισμα.

  • Στο χώρο υπάρχει προαύλιος χώρος, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκτάκτως είτε για κάπνισμα ή για κάποιο επείγον τηλεφώνημα.

  • Η λίστα των συμμετοχών θα είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας www.noesi.gr/pro με την ένδειξη (*) στο όνομα κάθε μέλους που θα παρευρεθεί.

  • Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία της συνάντησης, θα σας ενημερώσουμε μέσω αυτής της ιστοσελίδας με περισσότερες πληροφορίες. 

  • Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Οδηγού επαγγελματιών PRO και τα μέλη του Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS που είχαν εγγραφεί πριν τις 10/06/2016.

Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά :)

Υ.Γ.

RVSP - Η ένδειξη "RVSP" σε μία εκδήλωση σημαίνει στα γαλλικά "répondez s'il vous plaît" ή στα αγγλικά "please respond" που σημαίνει ότι, αν λάβετε πρόσκληση, πρέπει να απαντήσετε σε αυτήν την πρόσκληση προκειμένου να συμμετέχετε στη συνάντηση των διαπιστευμένων μελών noesi.gr :)

Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη συνάντηση μέσω της ιστοσελίδας [www.noesi.gr/contact].

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.