Συνάντηση μελών δικτύου "Specials"

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Νεότερα για την ανάπτυξη των ομαδικών προγραμμάτων του NOESI.gr και την πρόσφατη σχετική συνάντηση των μελών του δικτύου "Specials", που έγινε για να γνωριστούμε και να βάλουμε ένα πλάνο, το Σάββατο 13/10/2012 στο Ν. Ψυχικό. Καταρχάς, ξέρουμε ότι μερικοί δεν μπορέσατε να έρθετε παρά την προσπάθεια. Θα βάλουμε μπρος σύντομα την επόμενη συνάντηση του δικτύου "Specials".

Από τα μέλη του δικτύου, στη συνάντηση ήρθαν η Ψαρράκου Μαρία, η Ζήση Ευμορφία, η Καρυδάκη Μαρία, η Κοτσαβασιλειάδου Αναστασία, ο Ξηντάρας Σταύρος και η Περικλέους Κατερίνα, που βοήθησε με πολύ μεράκι και ενδιαφέρον για να οργανώσουμε αυτή την συνάντηση. Κατά τα άλλα, αφιερώσαμε ένα μισάωρο "to get to know us better" και μία ώρα και κάτι στη συζήτηση για το πλάνο για τις Ομάδες.

Αποφασίσαμε ότι όποιο μέλος του δικτύου "Specials" ενδιαφέρεται να οργανώσει ένα Ομαδικό Πρόγραμμα, μπορεί να στείλει την ιδέα του με το προφίλ της Ομάδας στο NOESI.gr. 

Αν θα θέλατε να οργανώσετε μία Ομάδα από κοινού με κάποιο άλλο μέλος του δικτύου, ενημερώστε μας για να σας φέρουμε σε επαφή με κάποιο μέλος, που σας ταιριάζει. Για όσους είστε στην περιφέρεια, είναι επίσης, στόχος μας να σας βοηθήσουμε να στήσετε ένα Ομαδικό Πρόγραμμα. Πάρτε λοιπόν ιδέες, από όσα έχουμε ήδη σκεφτεί.

Αφιερώστε χρόνο, διαβάσετε για το αντικείμενο των ομάδων στη σελ. www.noesi.gr/node/4456 - μπορεί να σας βάλει ιδέες!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.