Sherborne (Σέρμπορν: Κινησιοπαιδαγωγική μέθοδος)

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η προσέγγιση αυτή βασίζεται στη φιλοσοφία και θεωρία γύρω απότην ανθρώπινη κίνηση που δημιούργησε ο Rudolf Laban (πρωτοπόρος και ιδρυτής της ανάλυσης κίνησης).

Κατασκηνώσεις για ΑμεΑ

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Διαβάστε τα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί στο NOESI.gr για τις κατασκηνώσεις, που οργανώνονται για παιδιά με αναπηρία από την ΠΟΣΓΚΑμεΑ.

Ιωσηφίδου Χριστίνα, Ψυχολόγος (MSc)

Εικόνα NOESI.gr

Η Χριστίνα Ιωσηφίδου διετέλεσε μέλος του δικτύου επαγγελματιών "Specials" του NOESI.gr το διάστημα από 11/01/2013 έως 21/12/2014. Εάν αναζητάτε επαγγελματίες, επισκεφτείτε τη σελίδα www.noesi.gr/specials.


Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι από τον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνει και φέτος για 11η συνεχή χρονιά τη μουσικοχορευτική του εκδήλ&omeg

Οδηγός: Κατανόηση και διδασκαλία μαθητών με αυτισμό (Εγχειρίδιο για εκπαιδευτικούς)

Εικόνα NOESI.gr

Η έρευνα για τον αυτισμό έχει προχωρήσει θεαματικά τα τελευταία χρόνια και είναι σίγουρο ότι θα δώσει και άλλες απαντήσεις στο μέλλον σχετικά με τις αιτίες της εμφάνισής του και τον τρόπο που εξελίσσεται. Εν τω μεταξύ όμως, οι εκπαιδευτικοί και οι άλλες ειδικότητες εργαζομένων στα ειδικά σχολεία, τα τμήματα ένταξης, τις κοινές τάξεις και τον ιδιωτικό τομέα, έχουν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις που συχνά τους οδηγούν σε αδιέξοδο, καταστάσεις με τις οποίες δεν έχουν έρθει ποτέ αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους εμπειρίας.

Μητέρες άνω των 40 ετών γεννούν πιο υγιή, πιο έξυπνα, πιο ευτυχισμένα παιδιά

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το Βασιλικό Κολέγιο Παιδιατρικής της Μεγάλης Βρετανίας αποφαίνεται σε άρθρο του ότι τα παιδιά των γυναικών που γεννούν μετά τα 40 είναι πιο έξυπνα, υγιή, ήρεμα και ευτυχισμένα. Μία ολόκληρη γενιά γυναικών που τρέχει να προλάβει το τρένο της αναπαραγωγής διερωτώμενη αν κάνει το σωστό, αν το μωρό θα είναι υγιές, αν η κοινωνία θα την κατακρίνει, απενοχοποιείται!;

Καπιώτου Αναστασία, Λογοθεραπεύτρια

Εικόνα NOESI.gr

Η Αναστασία Καπιώτου διετέλεσε μέλος του δικτύου επαγγελματιών "Specials" του NOESI.gr το διάστημα από 28/07/2013 έως 21/12/2014. Εάν αναζητάτε επαγγελματίες, επισκεφτείτε τη σελίδα www.noesi.gr/specials.

Παλίλη Μαρία, Φιλόλογος - Λογοθεραπεύτρια

Εικόνα NOESI.gr

Η Μαρία Παλίλη διετέλεσε μέλος του δικτύου επαγγελματιών "Specials" του NOESI.gr το διάστημα από 28/06/2012 έως 28/06/2018. Εάν αναζητάτε επαγγελματίες, επισκεφτείτε τη σελίδα www.noesi.gr/specials.

Έναρξη Λειτουργίας Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αθηναίων

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Το Εθνικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στοχεύει να ενισχύσει άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούμενα από φτώχεια (απόρους, ανέργους, αστέγους).

Δωρεάν υπηρεσίες υποβολής φορολογικής δήλωσης “Yπολόγισε σε μένα” για ηλικιωμένους

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Μετά την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ηλεκτρονικά, οι ηλικιωμένοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.