Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι από τον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνει και φέτος για 11η συνεχή χρονιά τη μουσικοχορευτική του εκδήλωση με τίτλο «Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι», για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Θα πραγματοποιηθεί στο γραφικό λιμανάκι του «Παντουκειούς», το Σάββατο 3 Αυγούστου, στις 9.30 μ.μ.

Η ορχήστρα των Μαρκέλλου και Σταμάτη Πούπαλου θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια, νησιώτικα και μικρασιάτικα.

Ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ προσκαλεί όλους τους φίλους και τα μέλη του να παρευρεθούν και να διασκεδάσουν μαζί μας. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα καλύψουν τα έξοδα σίτισης και λειτουργίας του Κατασκηνωτικού Προγράμματος για Άτομα με Αναπηρία, που θα πραγματοποιηθεί στο Μάναγρο Βολισσού.

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Προσκλήσεις προπωλούνται στο γραφείο του ΠΣΑμεΑ. Είσοδος 5,00 ευρώ, φαγητό 10,00 ευρώ (εφόσον συμμετάσχει κάποιος στην εκδήλωση).

Διαβάστε περισσότερα για το Σύλλογο από τον Οδηγό υπηρεσιών του NOESI.gr στην σελίδα: http://noesi.gr/pronoise/psamea (από το μενού "Οδηγοί" > Οδηγός υπηρεσιών > MKO, Φιλανθρωπικά, Σύλλογοι)

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.