Περπάτημα Αγάπης και Bazaar "Φορέστε Μπλε!" στη Λιβαδειά (LIUB GREECE)

Εικόνα marianna sismanidou
Από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θηβων σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων
Πέμ, 02/04/2015 - 13:00

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας αυτισμού το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θηβων σε συνεργασία με τον δημο Λεβαδεων οργανώνουν το "Περπάτημα Αγάπης" και παράλληλα θα πασχαλινό μπαζάρ του σχολείου ...2 Απριλίου στις 10:30 στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς.  

 

Θεραπευτική ιππασία στη Θεσσαλονίκη (❓)

Εικόνα Axpan

Πάει κανείς στη Θεσ/νικη το παιδί του για θεραπευτική ιππασία; Μπορείτε να μοιραστείτε κάποιες πληροφορίες; Όπως σε ποιόν πάτε, πόσο πληρώνεται και αν κόβει απόδειξη που περνά στον ΕΟΠΥΥ, πόσα άτομα είναι με το παιδί όταν είναι πάνω στο άλογο και ό,τι άλλο βρίσκετε σχετικό.  Έχουμε κάνει κάποιες δοκιμές αλλά δεν ταιριάξαμε και ψάχνω κάποιον καινούργιο.

Συμμετοχή στην καμπάνια LIUB GREECE (Άναψε Μπλε Φως) τριών Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής Χαλκίδας

Εικόνα NOESI.gr

Σας ενημερώνουμε οτι στα πλαίσια της καμπάνιας "Άναψε Μπλε Φως" για τον Αυτισμό (LIUB GREECE) οι 3 συστεγαζόμενες Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής Χαλκίδας:

  • το Ειδικό Νηπ/γείο,
  • το Ειδικό Δημοτικό και
  • το Ειδικό Δημοτικό Κωφών & Βαρηκόων)

θα υλοποιήσουν δράση με θέμα "Φορέστε Μπλε", στο χώρο του σχολείου, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015.

Αναζήτηση ειδικού εκπαιδευτικού για Παράλληλη Στήριξη

Εικόνα Irene Lakki

Αναζητω νεαρο ατομο με Μεταπτυχιακες σπουδες στις μαθησιακες δυσκολιες και κατα προτιμηση με ειδικευση στην Εφαρμοσμενη Αναλυση Συμπεριφορας για παραλληλη στηριξη και προετοιμασια μελετης σε αγγλικο σχολειο των βορειων προαστειων (Αττική). Απαραιτητη η καλη γνωση της αγγλικης γλωσσας.

Προωθώντας την καλή πρακτική στον Αυτισμό: Ενίσχυση των γνώσεων, των δεξιοτήτων και της κατανόησης των εκπαιδευτικών και άλλων επαγγελματιών σε Αγγλία, Ελλάδα και Ιταλία

Εικόνα NOESI.gr

Το "Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη", σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Birmingham και  το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου, διοργανώνει ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο "Προωθώντας την καλή πρακτική στον Αυτισμό: Ενίσχυση των γνώσεων, των δεξιοτήτων και της κατανόησης των εκπαιδευτικών και άλλων επαγγελματιών σε Αγγλία, Ελλάδα και Ιταλία".

Η Ερέτρια παίζει μπάλα στην έδρα της - για τον Αυτισμό (LIUB Greece)

Εικόνα NOESI.gr
Εκδηλώσεις στην Ερέτρια για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αυτισμό
Πέμ, 02/04/2015 - 19:00

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας  "Άναψε Μπλε Φως για τον Αυτισμό", οργανώνεται Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών στις 2 Απριλίου το Γήπεδο της Ερέτριας στις 7 το απόγευμα. Με φακούς και μπλε ρούχα οι αθλητές θα δώσουν το δικό τους μήνυμα για την ευαισθητοποίηση για τα άτομα με αυτισμό, στις 2 Απριλίου, την Παγκόσμια Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό.

Η Ερέτρια παίζει μπάλα στην έδρα της - για τον Αυτισμό (LIUB Greece).

Εκδηλώσεις στην Καλαμάτα (LIUB Greece) για την καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό

Εικόνα NOESI.gr
Η μπλε καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού
Πέμ, 02/04/2015 - 10:00

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων ατόμων με Αυτισμό, το Κέντρο Ημέρας Παιδιών & Εφήβων με Αυτισμό Ν. Μεσσηνίας & ο Σύλλογος Αποφοίτων "Μαρία Κάλλας" του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, στα πλαίσια της μακρόχρονης συνεργασίας τους, διοργανώνουν για πρώτη φορά στην πόλη μας ένα συνολικό Project, με τίτλο “Feeling Blue Project_2/4”, που έχει στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από τον Αυτισμό.

Εκδηλώσεις στην Καλαμάτα (LIUB Greece) για την καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό LIUBgreece.

Η μπλε καμπάνια, θα ξεκινήσει με την στήριξη του Δήμου Καλαμάτας καθώς και του γραφείου Υποψηφιότητας για την Διεκδίκηση της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας KALAMATA21 από την Κεντρική πλατεία της πόλης με μια σειρά παιχνιδιών σε όλο το μήκος της και θα συνεχιστεί για όλο το έτος με πλήθος εκδηλώσεων.

Αποτελέσματα ΚΕΠΑ

Εικόνα Kat Ar

Πήρα τη βεβαίωση από τα ΚΕΠΑ η οποία γράφει ΑΡ ΗΜΙΠΑΡΕΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΕΡΙΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΑΝΟΞΙΑΣ με 67% αναπηρία και ισχύ για ένα χρόνο...το χαρτί από τον παιδονευρολόγο έγραφε ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΗΜΙΠΛΗΓΙΑΣ... Μήπως πρέπει να κάνω ένσταση για να μη γράφει ημιπαρεση και να γράφει εγκεφαλική παράλυση; Είμαι δημόσιος υπάλληλος και  απ όσο έψαξα για επίδομα μόνο στην πρόνοια μπορώ να απευθυνθώ, αλλά για ποιο επίδομα να κάνω αίτηση μιας που στο πιστοποιητικό γράφει ημιπάρεση; Επίσης θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος  εκπαιδευτικός ανάμεσα στα μέλη να ρωτήσω κάποια πράγματα..

Πασχαλινό Bazaar στο Περιστέρι από το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Εικόνα ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ
Από το Κέντρο Ημέρας Εφήβων με Αυτισμό στη Δ. Αττική «Στην Αυλή του Κόσμου»
Σάβ, 04/04/2015 - 10:00

Το Κέντρο Ημέρας Εφήβων με Αυτισμό στη Δ. Αττική «Στην Αυλή του Κόσμου», στο Περιστέρι, του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, σας προσκαλεί στo Πασχαλινό Bazaar, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 και ώρα  10.00-16.00, στο μετρό Αγ. Αντωνίου, στο Περιστέρι.

Πασχαλινό Bazaar στο Περιστέρι από το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.