Αναφορά στον συνήγορο του πολίτη για την πάθηση που αναγράφεται σε γνωμάτευση ΚΕΠΑ

Εικόνα Kat Ar

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει αναφορα στο συνηγορο του πολίτη όσον αφορά στην πάθηση που αναγράφεται στη γνωμάτευση των ΚΕΠΑ. Ευχαριστώ.

Νόσος Willebrand ήπιας μορφής σε κοριτσάκι 2,5 ετών

Εικόνα Kat Ar

Όπως έχω ήδη γράψει στο παρελθόν έχω ένα κοριτσάκι 2,5 ετών πλέον, με εγκεφαλική παράλυση αριστερή ημιπληγία. Στην πορεία ανακαλύψαμε ότι πάσχει από τη νόσο Von Willebrand σε ήπια μορφή... Μιας που θα ξαναπεράσουμε για 3η φορά από ΚΕΠΑ αφού οι προηγούμενες αποφάσεις ήταν / είναι για ένα χρόνο θα πω στην παιδονευρολογο να μας βάλει ως δευτερεύουσα πάθηση και τη νόσο αυτή μιας που έχω και βεβαίωση από τη Μονάδα αιμορραγικων διαθέσεων του νοσοκομείου... Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τι τιμές πρέπει να έχουν οι εξετάσεις για να σου δώσουν ποσοστό αναπηρίας στα ΚΕΠΑ για τη νόσο Von Willebrand; Χρειάζεται και κάτι άλλο να καταθέσω;

Κατ´οίκον φυσιοθεραπείες

Εικόνα Kat Ar

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος κάνει στο παιδάκι του φυσιοθεραπείες κατ' οίκον από που παίρνει το παραπεμτικό κάθε μήνα; επειδή η φυσιοθεραπεύτριά μας δεν έχει φυσιοθεραπευτήριο και κάνει μόνο κατ'οίκον θεραπείες, πράγμα που μας βολεύει απίστευτα, αλλά δυστυχώς ο  παιδονευρολόγος που μας παρακολουθεί  αρνείται να μας δίνει παραπεμπτικό κάθε μήνα για να μπορώ να το καταθέσω στο ταμείο μου και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε κάποιος νευρολόγος ενηλίκων ή κάποια άλλη ειδικότητα γιατρού να μας δίνει το παραπεμπτικό για κατ' οίκον. Να θυμίσω ότι έχουμε αριστερή ημιπληγία.

Αποτελέσματα ΚΕΠΑ

Εικόνα Kat Ar

Πήρα τη βεβαίωση από τα ΚΕΠΑ η οποία γράφει ΑΡ ΗΜΙΠΑΡΕΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΕΡΙΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΑΝΟΞΙΑΣ με 67% αναπηρία και ισχύ για ένα χρόνο...το χαρτί από τον παιδονευρολόγο έγραφε ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΗΜΙΠΛΗΓΙΑΣ... Μήπως πρέπει να κάνω ένσταση για να μη γράφει ημιπαρεση και να γράφει εγκεφαλική παράλυση; Είμαι δημόσιος υπάλληλος και  απ όσο έψαξα για επίδομα μόνο στην πρόνοια μπορώ να απευθυνθώ, αλλά για ποιο επίδομα να κάνω αίτηση μιας που στο πιστοποιητικό γράφει ημιπάρεση; Επίσης θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος  εκπαιδευτικός ανάμεσα στα μέλη να ρωτήσω κάποια πράγματα..

Ημιπληγία... έχω ένα κοριτσάκι 9 μηνών

Εικόνα Kat Ar

Γειά σας και από μένα...έχω ένα κοριτσάκι 9 μηνών και έχει διαγνωστεί ημιπληγία αριστερή... έχουμε κάνει υπέρηχο εγκεφάλου όπου δείχνει μία ήπια διάταση και μαγνητική όπου εκεί αναφέρεται η διαφορά στη λευκή ουσία...έχουμε ξεκινήσει φυσιοθεραπείες και πάμε αρκετά καλά... ξέχασα να σας αναφέρω ότι δε γνωρίζουμε πως προέκυψε η ημιπληγία... πιθανολογούμε την ώρα του τοκετού... και το ψάχνουμε για θρομβοφιλία...

 Κάθε νέο βιολόγιο στο NOESI.gr είναι ένας γονιός που σας χρειάζεται!

Σελίδες

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύσσει το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του...


► Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράστε διάφορα γραμματόσημα μικρής αξίας από τα ΕΛΤΑ π.χ. των 0,50€ ή 0,72€ ή 0,90€ και ταχυδρομήστε τα μέσα σε φάκελλο προς:

NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51

► Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και στείλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366, 6944987319, 6948986898

Στη σελίδα noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.