Ζητείται Ειδικός Παιδαγωγός / Ψυχολόγος

Εικόνα Eliza

Ζητείται Ειδικός Παιδαγωγός / Ψυχολόγος για την στελέχωση θέσης Ημερήσιου Προγράμματος Πρώιμης Παρέμβασης, στον Άγιο Στέφανο, Αττικής.  Έναρξη από Σεπτέμβριο 2015.  Επιθυμητά προσόντα: ABA, PECS, TEACCH.  Απαραίτητα: εμπειρία, μπλοκ παροχής, αυτοκίνητο.  Ώρες 8:30-13:00 καθημερινά. 

Λογο-Εργοθεραπείες μέσω Παράλληλης Στήριξης στο Νηπιαγωγείο

Εικόνα user 1567

Καλησπέρα σε όλους! Είναι η πρώτη φορά που προχωρώ σε δημόσια ερώτηση, αν και παρακολουθώ το site εδώ και ενάμιση έτος. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη που αντιμετωπίζεις ανάλογα θέματα και ειλικρινά μου δώσατε μαθήματα στάσης ζωής πολύ σημαντικά, όλο αυτό το χρονικό διάστημα που σας παρακολουθώ.

Αναζήτηση Τέλος!

Εικόνα Βικτώρια

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!! Ολους και όλες που ανταποκριθηκατε στο αίτημα μας για παραλληλη στήριξη.

Παράλληλη στήριξη στον Καρέα

Εικόνα Ef HAM

Αναζητώ ειδική παιδαγωγό για υποστήριξη 10χρόνου αγοριού με Asperger (Δ΄ Δημοτικού) σχολείο στην περιοχή Καρέα. Χαριτωμένου, με θέματα άγχους και κοινωνικότητας, λειτουργικού.

Πρόωρη σύνταξη λόγω αναπηρίας και επίδομα όρασης

Εικόνα Γιάννης

Καλημέρα σε όλους, καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις τόσες πληροφορίες που έχετε δω μέσα. Σας διαβάζω καιρό και είπα να συμμετέχω και εγω σε αυτή την τοσο σημαντική προσπάθεια

Είμαι 36 ετών με πρόβλημα όρασης και αυτή την στιγμή εργάζομαι  και παίρνω και το επίδομα όρασης από την Πρόνοια. 

Ανησυχώ για τον 25 μηνών γιο μου

Εικόνα Στέλλα Καλούδη

Είμαστε δίγλωσση οικογένεια (ο σύζυγος μου μιλάει αγγλικά και εγώ Ελληνικά). Ο γιός μας 25 μηνών, λόγω των αγαπημένων του καρτούν Τομας το τραινάκι και Ταχυδρόμος ΠΑτ στην αγγλική τους έκδοση έχει ξεκινήσει να λέει κάποιες λέξεις αγγλικές, ενώ θα έπρεπε ήδη να λέει περισσότερες και δισύλλαβες. Εγώ του μιλώ μόνο Ελληνικά και καταλαβαίνει και τους δυο μας στην αντίστοιχη γλώσσα - καθώς και τα μέλη της οικογένειας μας.

Είναι πολύ ζωηρός - ο παιδίατρος μας τον χαρακτήρισε παραπάνω του κανονικού και χωρίς να είναι σίγουρος διακρίνει στοιχεία ΔΕΠΥ.

Παράλληλη στήριξη στο Πικέρμι

Εικόνα Κυριακή

Ζητείται ειδική-ός παιδαγωγός, ιδανικά με εμπειρία προγράμματος ΑΒΑ, για παράλληλη στήριξη στο σχολείο σε αγοράκι 6 χρονών με Δ.Α.Δ. που θα επαναφοιτήσει στο νηπιαγωγείο. Περιοχή: Πικέρμι. Ωράριο: 8-12 για τη σχολική χρονιά 2015-2016.

Χήρα μητέρα κωφή με κορίτσι 10 ετών που πάσχει από βαριά νοητική υστέρηση

Εικόνα Χρύσα Κετσετσίδου

Πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια λόγω θανάτου του πατέρα, όπου η μητέρα είναι κωφή (μπορεί να διαβάζει τα χείλη & να μιλάει όμως) & η κόρη της - όπως γνωματεύει το νευρολογικό τμήμα του Παίδων Αγ. Σοφία - κλινικά εμφανίζει σοβαρού βαθμού ΨΚΚ, σπανίως έχει βλεμματική επαφή, δεν έχει κατακτήσει τον λόγο, έχει αυτιστικόμορφη συμπεριφορά και σπαστικότητα κάτω άκρων. Παρόλο που έχει κάνει φυσικοθεραπείες, λογοθεραπείες, εργοθεραπείες κλπ από 1 έτους, η βελτίωση είναι ελάχιστη (σύμφωνα με την άποψη της μητέρας & του θείου).

Η Υπηρεσία μας (Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αχαρνών) καλύπτει συμβουλευτικά τη μητέρα αλλά εξυπηρετούμε ενήλικα ΑΜΕΑ. Η μητέρα θα ήθελε για το παιδί έναν φροντιστή για κάποιες ώρες καθημερινά κατ' οίκον αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα. Το παιδί όταν βγαίνει εκτός σπιτιού (κατά τη μετακίνηση ή αν βρεθεί με πολύ κόσμο αναστατώνεται - παρόλο που πηγαίνει σε ειδικό σχολείο). Θέλω να ρωτήσω αφ' ενός αν υπάρχουν ειδικοί που συνεργάζονται με τον ΕΟΠΠΥ & δουλεύουν κατ' οίκον & αφ' ετέρου οποιαδήποτε ιδέα, πρόταση, σύσταση θα είναι πολύτιμη.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.