Ζητείται παράλληλη στήριξη στην Πετρούπολη

Εικόνα Αλεξάνδρα

Αναζητούμε ειδική παιδαγωγό ή σχετική ειδικότητα για παράλληλη στήριξη κοριτσιού 4 ετών, με βαρηκοΐα και αναπτυξιακή καθυστέρηση, σε παιδικό σταθμό στην Πετρούπολη. Απαραίτητο μεταφορικό μέσο. Ωράριο: 09:00-12:00 καθημερινά. 

Ζητείται κοπέλα Ειδική Παιδαγωγός (Ελευσίνα)

Εικόνα Ξένια

​Ζητείται κοπέλα Ειδική Παιδαγωγός ή άλλης​ ​σχετικής ειδικότητας, για παράλληλη​ στήριξη στο νηπιαγωγείο (3 - 4 ώρες), αγοριού​ 5 ετών με ήπια μορφή αυτισμού. Περιοχή​ Ελευσίνα, Αττική, για άμεση απασχόληση.​

Διάλεξη Sophie Marret-Maleval

Εικόνα Marina Veneka
“Η ανέφικτη σχέση ανάμεσα στα δύο φύλα”
Παρ, 30/10/2015 - 19:00

Η Ακαδημία Κλινικών Σπουδών της Αθήνας σας προσκαλεί στη διάλεξη της Sophie Marret-Maleval με θέμα “Η ανέφικτη σχέση ανάμεσα στα δύο φύλα”.

  • Τόπος διεξαγωγής: Παν/μιο Αθηνών (αμφιθέατρο Άλκης Αργυριάδης).
  • Ημερομηνία: Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και ώρα: 19:00 – 21:00.

Σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία για την Προαγωγή της Ψυχικής και των Συναφών Επιστημών - ΕΛΕΠΣΥΣΕΠ.

Είσοδος δωρεάν.

Πρόσκληση σε Ενημερωτική Ημερίδα για τον Αυτισμό (Καστοριά)

Εικόνα ΠΑΥΕΥΣ
Σάβ, 03/10/2015 - 10:00


Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι,
 
Συνημμένη σας στέλνουμε πρόσκληση για την ημερίδα με θέμα την συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και θεραπευτών ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος, μέσω της καινοτόμου τεχνολογικής εφαρμογής ΠΑΥΕΥΣ. 


Η ημερίδα διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, φορέα υλοποίησης του έργου ΠΑΥΕΥΣ, και θα διεξαχθεί τo Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, και ώρα 10:00 π.μ. στην Αίθουσα ARISTOTELIS HALL του Ξενοδοχείου ESPEROS PALACE.

Σχιστία υπερώας

Εικόνα Μοσχα Ιωακειμ

Καλησπέρα. Το μωρό μου είναι 10 μηνών κ έχει γεννηθεί με σχιστίας της μαλθακής υπερώας. Έχει κάνει επέμβαση νιστιδοστομίας για να μπορεί να σιτίζεται εύκολα κ να παίρνει το κατάλληλο βάρος που χρειάζεται μέχρι την επέμβαση. Το μωρό όμως μπορεί κ τρώει κ από το στόμα κ μάλιστα αλεσμένο φαγητό.

Είμαι μπερδεμένη..

Εικόνα Mom33
Καλησπερα, ειμαι νεο μελος και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω δυο αγορακια διδυμα 34 μηνων. Οταν ηταν 22 μηνων εγω και ο αντρας μου ειχαμε μια ανησυχια επειδη δεν μιλουσαν καθολου ουτε μας προσφωνουσαν ενω κατα τα αλλα ακουγαν, ανταποκρινονταν ενεργα, εκτελουσαν απλες και συνθετες εντολες και γενικα ηταν δυο κοινωνικα και χαρουμενα παιδια. Η ανησυχια μας αυτη μας οδηγησε σε ενα κεντρο λογου για μια αξιολογηση. Εκει μας προτειναν και καναμε το bailey test το οποιο ηταν ικανοποιητικο ως προς αδρη & λεπτη κινητικοτητα, στον αντιληπτικο λογο και με λιγη καθυστερηση στον εκφραστικο λογο χωρις ομως να χρειαζεται πρωιμη παρεμβαση και μας συνεστησαν επαναληψη στα 2,5 ετη.

Εκπαίδευση σε μεθόδους παρέμβασης στον αυτισμό

Εικόνα yiota896

Είμαι εκπαιδευτικός και ασχολούμαι με την ειδικη αγωγή και θα ήθελα να με πληροφορησει για το που θα μπορουσα να εκπαιδευτώ στη μεθοδο Teacch και σε άλλες μεθόδους εκπαίδευσης αυτισμού.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.