Πρωινό Εκπαιδευτικό Τμήμα στο FAMILY LAND ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Εικόνα familyland

Περιμένουμε τους μικρούς μας μαθητές στο πιο όμορφο ταξίδι στην μάθηση, στο Family Land Μοσχάτου (Θερμοπυλών 50).

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Διαπιστευτείτε από το NOESI.gr.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τα πρώτα μέλη έχουν ενταχθεί στο δίκτυο.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Τι είναι και τι παρέχουν οι Συνεργατικές Ομάδες στο NOESI.gr;

Ο κατάλογος επαγγελματιών με διαπιστευμένους επαγγελματίες από το NOESI.gr.Οι Συνεργατικές Ομάδες δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας 2010-2020 από χίλιες (1.000) θέσεις μελών του NOESI.gr, που διέθεταν πρόσβαση σε μία ειδική πλατφόρμα (Google Workspace) που λειτούργησε έως το 2022 με ετήσιο κόστος 72.000$ με χορηγία της Google ειδικά σχεδιασμένη για συνέργειες!

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.