Λήξη περιόδου γνωμάτευσης

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Καλησπέρα σας, πριν ένα χρόνο περίπου είχα ξανά επικοινωνήσει μαζί σας. Το παιδί μου εδώ και ένα χρόνο κάνει λογοθεραπείες και κάθε μήνα από τον Νοέμβριο που περάσαμε απο επιτροπή πληρώνει κανονικά το ΙΚΑ τις συνεδρίες του μικρού. Ήταν για 9 μήνες και μετά θα έπρεπε να μας ξαναδούν. Όμως λόγω των πληθώρων των ραντεβού περνάει τώρα το παιδί, εμάς τους γονείς μας είδε την προηγούμενη εβδομάδα. Το ΙΚΑ μας είπε ότι τα χρήματα αυτών των 2 μηνών δεν τα δικαιούμαστε και πρέπει να τα επιστρέψουμε. Όμως ο παιδοψυχολόγος μας ειπε ότι το παιδί θα συνεχίσει.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ...ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

ΑΡΧΗΖΩ

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρο ΑΡΧΗΖΩ στον Οδηγό υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ του NOESI.gr.Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο "αρχήΖΩ" στην Ηλιούπολη απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με δυσκολίες μάθησης, έκφρασης, συμπεριφοράς, συγκέντρωσης προσοχής, αλλά και στους ίδιους τους γονείς προκειμένου να μάθουν να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους αντιμετωπίζοντας επιτυχώς τις δυσκολίες της καθημερινότητας τους.

Αγγελία για παράλληλη στήριξη στη Βούλα

Εικόνα Κατερινα Σπηλιωπούλου

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός, ψυχολόγος, λογοθεραπευτης, εργοθεραπευτης για παράλληλη στήριξη παιδιού στη Β δημοτικου με ΔΑΔ (υψηλής λειτουργικότητας) σε περιοχή Βούλα.

Ζητείται ειδική παιδαγωγός στον Καρέα για αγόρι 10 χρονών με Asperger

Εικόνα Ef HAM

Αναζητώ ειδική παιδαγωγό για υποστήριξη 10χρόνου αγοριού με Asperger (Δ΄ Δημοτικού) σχολείο στην περιοχή Καρέα. Χαριτωμένου, με θέματα άγχους και κοινωνικότητας, λειτουργικού. 

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Γονέας παιδιού με αναπηρία - Ο Διαφορετικός Γονέας

Εικόνα Λευτέρης Αϋφαντής
Ημερίδα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Άτομα με Αναπηρία
Σάβ, 05/12/2015 - 17:00

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ" και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΜΕΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ, σας προσκαλούν στην Ημερίδα με θέμα "Γονέας Παιδιού με Αναπηρία - Ο Διαφορετικός Γονέας" που διοργανώνουν στα πλαίσια της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ Ατόμων με Αναπηρία (3/12)

Η Ημερίδα είναι αφιερωμένη στους Γονείς των παιδιών με Αναπηρία και θα λάβει χώρα το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ στη Θεσσαλονίκη (οδός Βάκχου 19-23, Πλησίον του Ν.Σ.Σταθμού, 3ος όροφος) και ώρα 05:00 το απόγευμα έως 09:00 το βράδυ.

Ημερίδα με θέμα: Γονέας παιδιού με αναπηρία - Ο Διαφορετικός Γονέας.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗΣ)

Εικόνα NOESI.gr

Ο Σύλλογος Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες, Γονέων & Φίλων Ιεράπετρας με τον διακριτικό τίτλο "Γεώργιος Σουργιαδάκης" ιδρύθηκε το 1997 ως ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό Σωματείο, με πρωτοβουλία κυρίως γο­νέων παιδιών με αναπηρίες. Εκπροσωπεί οικογένειες από την Ιεράπετρα και του γειτουνικούς Δή­μους. Μέλη του Συλλόγου μπορούν να γίνουν: (α) άτομα με αναπηρία, (β) γονείς ατόμων με αναπη­ρία και (γ) φίλοι που επιθυμούν να συνδράμουν το έργο του Συλλόγου με την ετήσια οικονομική συν­δρομή τους.

Neuroprotek, υπάρχουν νεότερα;

Εικόνα Ειρήνη

Καθως εχει συζητηθεί το θέμα, αλλά έχουν περάσει μερικά χρόνια απο τότε, θα ήθελα να ρωτήσω εντυπώσεις από όσους το χρησιμοποίησαν.

Είναι αναγκαία η παρατεταμένη χρήση; Γίνεται παλινδρόμηση μετά τη διακοπή της;

Επίσης, ήθελα να μάθω πληροφορίες για τον μεταβολικό έλεγχο, και το ποιος γιατρός μπορεί να γράψει τις εξετάσεις.

Τεχνικες λογοθεραπειας ή πώς να ξερω οτι ο λογοθεραπευτης κανει καλα την δουλεια του;

Εικόνα Ειρήνη

Την εχουμε πατησει στο παρελθον, χανοντας πολυτιμο χρονο (και χρηματα) με κακους επαγγελματιες. Γι α&up

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.