Επαναφοίτηση σε νήπιο, δώστε συμβουλές

Εικόνα Vaso Fournarakis
Καλησπέρα! Έχω ένα κοριτσάκι 6 χρόνων με θέματα στην ομιλία. Παρακολουθούμε λογοθεραπεία εδώ και 2 χρόνια και τον τελευταίο χρόνο πάμε σε παιδοψυχολόγο λόγω ανωριμότητας. Ο παιδοψυχολόγος και η λογοθεραπεύτρια προτείνουν επαναφοίτηση, ενώ οι νηπιαγωγοί επιμένουν να προχωρήσει στην πρώτη. Στο γνωστικό όλοι υποστηρίζουν ότι είναι σε καλό επίπεδο. Υστερεί στο συναισθηματικό που είναι σημαντικό. Δεν ξέρω τι να κάνω. Αν γνωρίζει κάποιος ας δώσει καμιά συμβουλή!!

Δωδεκάτη Νύχτα

Εικόνα Very Special Arts Hellas
Μουσικοθεατρική παράσταση από την Very Special Arts Hellas
Παρ, 03/06/2016 - 10:30

Η Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με ειδικές Ανάγκες - Very Special Arts Hellas παρουσιάζει την μουσικοθεατρική παράσταση: «Δωδεκάτη Νύχτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε ελεύθερη απόδοση.

  •  Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, ώρα 10.30 π.μ.
    (παράσταση για γενικά και ειδικά σχολεία) 
  • Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, ώρα 7.30 μ.μ. & Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, ώρα 12.00 μ.μ. (παραστάσεις για το κοινό)

στον Πολυχώρο « Άννα & Μαρία Καλουτά» – Πολιτισμικός Οργανισμός Δήμου Αθηναίων (Τιμοκρέοντος 6α - Νέος Κόσμος, πίσω από την εκκλησία του Αγ. Σώστη).

Μουσικό summer school / camp στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Εικόνα NOESI.gr
Διοργάνωση του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη"
Παρ, 10/06/2016 - 10:00

Το φετινό καλοκαίρι, ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής προσκαλεί για πρώτη φορά τους μικρούς φίλους του να περάσουν μαζί δύο εβδομάδες (1η και 2η περίοδος) στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Δύο εβδομάδες – μπορεί να είναι και μεμονωμένες ημέρες - αφιερωμένες στη μουσική με χορό (zumba, break dance και contemporary dance), άσκηση (yoga), τραγούδια στην ιταλική γλώσσα (από όπερα έως ελαφρό τραγούδι) και κατασκευές μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά.

Εάν οργανώνετε προγράμματα διακοπών (Summer Camp, καλοκαιρινό σχολείο, εκδρομές, εξωτερικό πρόγραμμα κ.ά.), ενημερώστε μας για να σας στείλουμε μία πρόσκληση για την παρουσίαση εντατικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και προγραμμάτων αναψυχής στο www.noesi.gr. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του NOESI.gr που σκοπεύει να βοηθήσει γονείς να βρουν το κατάλληλο πρόγραμμα κατά την περίοδο των σχολικών διακοπών.

Ζητείται συνοδός για αγόρι 14 ετών σε κατασκήνωση (Κάλαμος)

Εικόνα NOESI.gr

Επαναφέρουμε αυτή την αγγελία: Ζητείται συνοδός για ένταξη με ειδικότητα εργοθεραπευτή ή ψυχολόγου ή γυμναστή ή ειδικού παιδαγωγού, με εμπειρία, σε κατασκήνωση για αγόρι 14 χρονών στον Κάλαμο Αττικής.

Ιδιωτικά νηπιαγωγεία στα δυτικά προάστια, ανοιχτά στη παράλληλη στήριξη

Εικόνα Φιλιώ Σιδεράκου

Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ψάχνω για ιδιωτικά νηπιαγωγεία στα δυτικά προάστια (Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Νίκαια, Κορυδαλλός κ.λπ.) που να είναι ανοιχτά στη παράλληλη στήριξη. Αν γνωρίζετε, παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριστώ θερμά.

Ζητείται συνοδός εθελοντής στη θεραπευτική ιππασία (Πειραιάς - Βαρυμπόμπη)

Εικόνα Σταυρουλα Τσ

Ζητείται εθελοντής να με συνοδεύει στα μαθήματα θεραπευτικής ιππασίας κάποιες Κυριακές ή Τετάρτες το μήνα. Τα μαθήματα είναι στη Βαρυμπόμπη και κατοικώ στον Πειραιά. Αυτοκίνητο απαραίτητο.

Το Κέντρο "Ταξιάρχης" αναζητά Λογοθεραπευτές (Κορωπί)

Εικόνα NOESI.gr

Το θεραπευτικό κέντρο Ταξιάρχης, στο Κορωπί Ανατολικής Αττικής αναζητά 2 λογοθεραπευτές για άμεση πρόσληψη, από Δευτέρα ως και Παρασκευή ωράριο 14:00-20:00 και εμπειρία τουλάχιστον 2 έτη και ειδικότερα στις Δ.Α.Δ. Εξειδίκευση στο ΑΘΗΝΑ Τεστ και μπλοκ παροχής υπηρεσιών θα θεωρηθούν επιπλέον προσόντα.

Ιδιωτικά σχολεία στα νότια προάστια που δέχονται παράλληλη

Εικόνα Ειρήνη Κυριακούση

Ιδιωτικά σχολεία στα νότια προάστια που δέχονται παράλληλη στήριξη. Όποιος φίλος -/η γνωρίζει κάτι σχετικό θα είναι πολύτιμη η βοήθεια του, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κρίσεις Θυμού!!

Εικόνα Anonymous

Αγαπητοί συνοδοιπόροι γεια σας και πάλι!!! Θα αρχίσω αυτή τη φορά με ένα ερώτημα?? Πως αντιμετωπίζεται τις κρίσεις θυμού των παιδιών σας??? Όταν δεν θέλει κάτι και αντιδρά με θυμό, τι κάνετε??? Έχω σοβαρό θέμα με το ένα μου παιδάκι , έχω δίδυμα στο φάσμα. Σημειωτέον ο μικρός έχει και γλωσσική διαταραχή και πάρα πάρα πολλά αισθητηριακά!! Σας αναφέρω χαρακτηριστικά ένα παράδειγμα. Ξυπνάει και δεν θέλει να παει σχολείο , με ρωτά έχει σχολείο κι εγώ του λέω ναι κι αρχίζει να ουρλιάζει κοκ.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.