Ζητείται σύνοδος για άτομο με κινητική αναπηρία για ολιγοήμερες διακοπές

Εικόνα NOESI.gr

​​​​​Ζητείται συνοδός - προσωπικός βοηθός, με δυνατότητα να μπορεί να φύγει για λίγες μέρες​ εκτός της περιοχής κατοικίας του, για ​να συνοδέψει μία κοπέλα με κινητική αναπηρία​ σε ολιγοήμερες διακοπές​,​ σε έναν προορισμό που θα επιλεγεί με βάση την προσβασιμότητά του.

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.​​​​

Ζητείται συνοδός παράλληλης στήριξης για μαθητή Β' Δημοτικού (Μεταμόρφωση)

Εικόνα Πολ Χαρ

Ζητείται συνοδός παράλληλης στήριξης για μαθητή της Β΄ Δημοτικού με ΔΑΦ στην περιοχή της Μεταμόρφωσης

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 29/06/2017. Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Ζητείται συνοδός σε κατασκήνωση τον Αύγουστο για κορίτσι 12 ετών με κινητικά προβλήματα (Αγιος Ανδρέας)

Εικόνα Νατ

Καλησπέρα σε όλους! Αναζητούμε κοπέλα συνοδό, για την κόρη μας 12 ετών η οποία είναι παιδί με κινητικά και νοητικά προβλήματα, για τον μήνα Αύγουστο στην κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα (διάρκεια 10 ημέρες). Το άτομο αυτό θα πρέπει να έχει γνώσεις και εμπειρία σε τέτοια παιδιά, και πολύ όρεξη για διασκέδαση!! :-))

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 30/06/2017. Η αγγελία έληξε, η θέση έχει καλυφθεί!

Ζητείται κοπέλα για παράλληλη στήριξη μαθητή Α Γυμνασίου (Παλαιό Φάληρο)

Εικόνα Νικόλαος Σιδέρης

Ζητείται κοπέλα κατά προτίμηση φιλόλογος, για παράλληλη στήριξη για κορίτσι Α' Γυμνασίου στο Παλαιό Φάληρο, που να διαθέτει αυτοκίνητο.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 28/06/2017. Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Ζητείται συνοδός παράλληλης στήριξης για μαθητή Β' Δημοτικού (Πατήσια)

Εικόνα Pro

Ζητείται παράλληλη στήριξη για παιδί Β' Δημοτικού με προβλήματα συμπεριφοράς. Περιοχή: Άγιος Ελευθέριος - Πατήσια (Αττική).

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 27/06/2017. ​​

​​​​Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Τεστ νοημοσύνης, είναι επαρκής χρόνος μία ώρα;

Εικόνα Vic Kr

Ο γιος μου πήγε σε αξιολόγηση (δε θελω να αναφέρω το φορεα) και του εκαναν το WISC-TEST. Ταυτόχρονα τον αξιολογούσε και νηπιαγωγός ζητώντας να αντιγράψει σχηματα, να δείξει χρώματα, ζωα κλπ. Συνολικά τον είδαν για μια ωρα. Είναι επαρκής χρόνος για το τεστ νοημοσύνης, ωστε να θεωρείται και αξιόπιστο το αποτέλεσμά του; Σε αυτη την ωρα εγινε και η γνωριμία του παιδιού με την ψυχολόγο και τη νηπιαγωγό. 

Ζητείται δασκάλα ειδικής αγωγής / ειδική παιδαγωγός για μελέτη μαθήτριας Α Δημοτικού (Παπάγου - Χολαργός)

Εικόνα NOESI.gr

Ζητείται δασκάλα ειδικής αγωγής / ειδική παιδαγωγός για μελέτη κατ' οίκον μαθήτριας Α' Δημοτικού. Περιοχή: Παπάγου - Χολαργός.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 27/06/2017.

​​

​​​​Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.