Ζητείται άτομο για babysitting απογευματινές ώρες (Άλιμος)

Εικόνα Κάκια Οικονομίδου

Ζητείται άτομο για babysitting σε δυο αγοράκια νηπιακής ηλικίας (3 & 4,5 ετών) για λίγες απογευματινές ώρες (ημιασπασχ​όληση​)​. Περιοχή: Άλιμος

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 01/08/2017. Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Ζητείται ειδική παιδαγωγος για καθημερινή μελέτη μαθητή Γ' Δημοτικού (Άνω Νέα Κυψέλη)

Εικόνα Nikos Koukounas

Ζητείται ειδική παιδαγωγός για το καθημερινό διάβασμα ( κυριως των μαθηματικών) σε μαθητή Γ 'Δημοτικού με διάγνωση ΔΑΔ. Πιθανη εξειδίκευση ή εμπειρία στο μάθημα των Μαθηματικών επιθυμητή. Περιοχή: Άνω Νέα Κυψέλη

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 31/07/2017. Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Αναζητούμε ειδικό παιδαγωγό για διάβασμα μαθητή ΣΤ Δημοτικού (Δροσιά)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε ειδικό /-ή παιδαγωγό για το καθημερινό διάβασμα μαθητή έκτης (ΣΤ) Δημοτικού καθώς και για την Αγγλική γλώσσα (επίπεδο B+). Περιοχή: Δροσιά (Διόνυσος).

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 29/07/2017. Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Αναζητούμε συνοδούς για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα στον Άγιο Ανδρέα τον Αύγουστο (16-25/08/2017)

Εικόνα GlobedNews

Αναζητούμε άτομα, τα οποία θα αμειφθούν από την ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ, για 9 διανυκτερεύσεις 16—25/8/2017, στην κατασκήνωση του Άγιου Ανδρέα, για τον φορέα ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου. Αναζητούμε συνοδούς, κυρίως έμπειρους άντρες, αλλά και γυναίκες.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 21/07/2017.

​​

Ζητείται παράλληλη στήριξη μαθητή Β Δημοτικού (Πειραιάς)

Εικόνα Carer

​Ζητείται συνοδός για παράλληλη στήριξη για μαθητή Β' δημοτικού (αγόρι) 5 ημέρες ανά εβδομαδα. Περιοχή: Πειραιάς. Ο μαθητής έχει δείγματα συνδρόμου Asperger.

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 27/07/2017. Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός για απασχόληση 14χρονου με ΔΑΔ (Πεύκη)

Εικόνα Pro

​Ζητείται ειδικός παιδαγωγός για αγόρι 14 χρονών με αναπτυξιακές διαταραχές, για μεταφορά από σχολείο προς το σπίτι και απασχόληση για 3 ώρες. Απαραίτητο μεταφορικό μέσο. Προτιμάται άνδρας εκπαιδευτής. Περιοχή: ​​Πεύκη 

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 26/07/2017.

Ζητείται σύνοδος παράλληλης στήριξης για μαθήτρια με ΔΑΔ σε παιδικό σταθμό (Πεύκη)

Εικόνα Pro

Ζητείται θεραπεύτρια για παράλληλη στήριξη κοριτσιού με ΔΑΔ σε παιδικό σταθμό στην Πεύκη, για τη σχολική χρονιά 2017-18, με εμπειρία σε παιδιά με αυτισμό και εκπαίδευση σε PECS και TEACCH. 

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 25/07/2017. Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Σχετικά με τα χρήματα που μπαίνουν στον λογ/σμό από τον ΕΟΠΥΥ

Εικόνα Αναστασία Κ.

Καλησπέρα, Ειμαι χωρισμενη απο το 2014 και εχω δυο αγοράκια 5 και 6,5 χρονων. ο πατερας τους ειναι εξαφανισμένος. Τα παιδιά τα έχει ασφαλισμενα ο πατέρας τους καθως είναι πρωην στρατιωτικός αλλά ο ίδιος δεν έχει επαφή μαζί τους, αν μη τι αλλο μια φορα το διμηνο. Τα παιδιά τον περασμένο ιουνιο ξεκίνησαν λογοθεραπειες τις οποίες αποζημιώνει ο ΕΟΠΥΥ πληρως.

Ζητείται συνοδός για το Κολυμβητήριο για άτομο με ΣκΠ (Πειραιάς)

Εικόνα Pro

Ζητείται συνοδός για το κολυμβητήριο για γυναίκα 49 ετών με ΣκΠ (σκλήρυνση κατά πλάκας). Το σπίτι της γυναίκας βρίσκεται στην Φρεαττύδα Πειραιά και το Κολυμβητήριο στα Βοτσαλάκια στην Καστέλλα. Οι πιθανές ημέρες είναι Τρίτη και Πέμπτη περίπου 11 το πρωί, από αρχές Σεπτεμβρίου.

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί​.​​​​​<​/​p>​

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.