Αναζητούμε συνοδούς για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα στον Άγιο Ανδρέα τον Αύγουστο (16-25/08/2017)

Εικόνα GlobedNews

Αναζητούμε άτομα, τα οποία θα αμειφθούν από την ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ, για 9 διανυκτερεύσεις 16—25/8/2017, στην κατασκήνωση του Άγιου Ανδρέα, για τον φορέα ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου. Αναζητούμε συνοδούς, κυρίως έμπειρους άντρες, αλλά και γυναίκες.

Επικοινωνία / Πληροφορίες: Άννα Λέκκα
— E-mail: annalekka@yahoo.com
— Τηλ.: 6937855088
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ Αγ. Δημητρίου

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 21/07/2017.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.

Κατάλογος διαπιστευμένων μελών - επαγγελματιών σε Εκπαίδευση, Υγεία, Πρόνοια (PRO)

Εικόνα NOESI.gr

Δίνουμε τη μέγιστη δυνατή ώθηση στις διαπιστεύσεις, εν όψει του κύματος νέων αγγελιών τον Αύγουστο!

Παρουσιάζουμε νέα μέλη: Την Ανδρομάχη Παπαδοπούλου, Φιλόλογο, τη Μαρία - Δωροθέα Ντόκολα, Ψυχολόγο - Ειδική Παιδαγωγό (MSc), Ευτυχία Νίκου, Δασκάλα - Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού (MSc), στην Αττική. Την Ελένη Γάτσου, Φιλόλογο (Ιστορικό) - Ειδική Παιδαγωγό, στη Νάουσα (Ημαθία). Τον Θεόδωρο Ρωμανό, Δάσκαλο Ειδικής Αγωγής Εκπαίδευσης - Προπονητή Σκακιού, και τη Νικολέττα Ρουμελιώτη, στη Θεσσαλονίκη.

Λογότυπο Καταλόγου PRO επαγγελματιών του NOESI.gr.Ο κατάλογος με τον διακριτικό τίτλο "PRO" παρουσιάζει επαγγελματίες και τελειόφοιτους, που ειδικεύονται στο τρίπτυχο Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια, παρέχοντας υπηρεσίες κατ' οίκον ή ιδιωτικά.

Βρείτε επαγγελματία. ► Διαπιστευτείτε.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;