Αγγελία για φροντίδα ηλικιωμένου ατόμου με Πάρκινσον (Καλλιθέα)

Εικόνα NOESI.gr

Αναζητούμε κυρία για φροντίδα ηλικιωμένου 74 ετών με Πάρκινσον και άνοια. Περιοχή: Καλλιθέα. Μισθός: Αναλόγως ωραρίου και προσόντων έως 500 € (συζητήσιμο) για καθημερινή εργασία, με ένα ρεπό την εβδομάδα.

Για πληροφορίες καλέστε στο ‭6907643701‬ ή στείλτε μήνυμα μέσω E-mail από την ιστοσελίδα www.noesi.gr/contact με τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε.

Webinar | "Επόμενη Νύχτα" Ομάδας Ψηφιακής Αλληλεγγύης

Εικόνα NOESI.gr
Επανάληψη | Διαδικτυακή συζήτηση για επαγγελματίες στον τομέα της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης
Τετ, 01/07/2020 - 20:45

Σας προσκαλούμε σε μία νυχτερινή* διαδικτυακή συζήτηση για την επόμενη ημέρα της Ψηφιακής Αλληλεγγύης, την επόμενη ημέρα με την πρώτη (;) καραντίνα! Αναγνωρίζουμε ότι η επόμενη ημέρα ίσως είναι πιο δύσκολη για τους επαγγελματίες, μετά την επιστροφή στη δουλειά τους!

(*) Γιατί υπάρχει η ίδια συνάντηση με την ίδια ατζέντα, το πρωί της ίδιας ημέρας στις 08:00.

Webinar | "Επόμενη Ημέρα" Ομάδας Ψηφιακής Αλληλεγγύης

Εικόνα NOESI.gr
Διαδικτυακή συζήτηση για επαγγελματίες στον τομέα της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης
Τετ, 01/07/2020 - 08:00

Σας προσκαλούμε σε μία διαδικτυακή συζήτηση για την επόμενη ημέρα της Ψηφιακής Αλληλεγγύης, την επόμενη ημέρα με την πρώτη (;) καραντίνα! Αναγνωρίζουμε ότι η επόμενη ημέρα ίσως είναι πιο δύσκολη για τους επαγγελματίες, μετά την επιστροφή στη δουλειά τους!

Μελέτη, μαθησιακό πρόγραμμα, απασχόληση μαθητή Δ' Δημοτικού (Χολαργός 2020-2021)

Εικόνα Carer

Ζητείται ειδική/ος παιδαγωγός για την καθημερινή μελέτη, μαθησιακή παρέμβαση και δημιουργική απασχόληση μαθητή Τετάρτης Δημοτικού στην περιοχή του Χολαργού.​ Το παιδί έχει ήπια ΔΑΔ, είναι λειτουργικό και συνεργάσιμο και σε πλαίσιο διαρκούς παρέμβασης. Φοιτά σε Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο.​ Ωράριο καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 15:00-18:30 για το σχολικό έτος 2020-2021, από αρχές Σεπτεμβρίου.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 07/07/2020.

Παράλληλη στήριξη μαθητή Β' Δημοτικού (Παλλήνη, 2020-2021)

Εικόνα Βασ. Καν.

Αναζητούμε άτομο για τη σχολική περίοδο 2020-21 προκειμένου να αναλάβει την παράλληλη στήριξη για μαθητή Β΄ Δημοτικού με αναπτυξιακή καθυστέρηση λόγου. Πλήρες ωράριο. Περιοχή: Παλλήνη Αττικής 

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 29/06/2020.

Παράλληλη στήριξη από συνοδό με καλή γνώση αγγλικών για μαθήτρια με ΔΑΦ (Β. Προάστια, 2020)

Εικόνα Pro

Ψάχνουμε άμεσα ειδικό για παράλληλη στήριξη με καλη γνώση αγγλικών και κάποια εμπειρία στον αυτισμό, για μαθήτρια με ΔΑΦ υψηλης λειτουργικοτητας γυμνασιου που φοιτά σε διεθνές σχολείο τυπικής ανάπτυξης στα Β. προάστια.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 28/06/2020.

Δημιουργική απασχόληση και πρόγραμμα κοινωνικοποίησης εντός / εκτός σπιτιού για 13χρονη (Αθήνα, 2020)

Εικόνα GlobedNews

Αναζητούμε άμεσα για 13χρονο κορίτσι με εναντιωματική προκλητική συμπεριφορά, έμπειρο θεραπευτή ή θεραπεύτρια, αρχικά για Ιούλιο και τουλάχιστον μισό Αύγουστο 2020. Για δραστηριότητες εντός και εκτός σπιτιού και πρόγραμμα κοινωνικοποίησης. Συστατικές επιστολές και αυτοκίνητο θα θεωρηθούν προσόν. Απασχόληση καθημερινή 8 με 10 ώρες, αναλόγως. Προοπτική μακροχρόνιας συνεργασίας.

Η αγγελία αυτή δεν διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη καθώς δεν πέρασε επαρκώς τον έλεγχο πιστοποίησης από το NOESI.gr.

Εξωτερικό πρόγραμμα (4ωρη απασχόληση) κοπέλας με ΨΚΚ (Σάμος, 2020)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε κοπέλα συνοδός προγράμματος κοινότητας σχετική με την ειδική αγωγή (ΙΕΚ, Ε/Θ, Φ/Θ, ΤΕΦΑΑ) για έφηβη ΑΜΕΑ, 4-5 ώρες, Δευτέρα - Σάββατο για την περίοδο 25/07/202 έως 04/09/2020 στη Σάμο (Καρλόβασι). Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκτός των άλλων, πισίνα ή θάλασσα καθημερινά. Απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτει μεταφορικό μέσο.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 30/06/2020.

Αξιολόγηση αιτημάτων για διαβίωση σε Κατοικία / Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Λογότυπο του ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ.Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του NOESI.gr για ίδρυση Κατοικιών (Στεγών) για λειτουργικά άτομα με νοητική αναπηρία έχουμε ήδη συστήσει και επεκτείνουμε, στο μεταξύ, διεπιστημονική ομάδα επαγγελματιών σε πανελλαδικό επίπεδο, από ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και εξειδικευμένους θεραπευτές, η οποία θα αναλάβει την αξιολόγηση των περιπτώσεων, κατόπιν αιτήματος των ενδιαφερομένων.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.