Αγγελία - Ζητείται άτομο για παράλληλη στήριξη στη Ρόδο

Εικόνα Χριστίνα

Καλημέρα σας. Ψάχνουμε κοπέλα για παράλληλη στήριξη για τη Χριστίνα μας που είναι 3μιση ετών, για 2-3 ώρες , για παιδικό σταθμό.

Μένουμε Ρόδο, συγκεκριμένα Κρεμαστή. Αυτό που ζητάμε πάνω από όλα είναι αγάπη και υπομονή! Η Χριστίνα είναι στο φάσμα του αυτισμού, είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, λίγο πεισματάρα, όταν όμως της δείξεις αγάπη, σίγουρα θα στην ανταποδώσει.

Θέλω να της βάλω ιδιωτική παράλληλη στήριξη αλλά αρνούνται από το σχολείο

Εικόνα Μάρθα Φλωράτου

Καλή σας ημέρα. Εχω ένα κοριτσάκι που φοιτά στην β΄ δημοτικού σε ιδιωτικό σχολείο στην Πάτρα. Εχει διάγνωση Άσπεργκερ. Θέλω να της βάλω ιδιωτική παράλληλη στήριξη αλλά αρνούνται από το σχολείο. Υπάρχει κάποιος νόμος ο οποίος μπορεί να το στηρίξει αυτό. Σκέφτηκα να την αλλάξω σ σχολείο αλλά δεν θέλω να το αλλάξω το παιδί σχολικό πλαίσιο.

Ηλεκτρονικές αιτήσεις σε ΕΟΠΥΥ

Εικόνα Γιάννης_1970

Γεια χαρά

Θέλω να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος, για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις αποζημίωσης ειδικων θεραπειών που κάνουμε προς ΕΟΠΥΥ.

Οι αιτήσεις επεξεργάζονται από τα κατά τόπους γραφεία του ΕΟΠΥΥ, όπου πηγαιναμε μεχρι τώρα ή απο αλλο τμήμα καπου στην κεντρικη διοικηση του ΕΟΠΥΥ?

Και αν εχετε εμπειρια πόσος χρονος περνάει απο την ημέρα του αιτήματος μεχρι την εξεταση ή την πληρωμή του. Εμεις υπαγομαστε στην Αγ. Παρασκευη, Αθήνα.

Ευχαριστώ

Παράλληλη στήριξη μαθητή με αυτισμό στο νηπιαγωγείο (Γαλάτσι)

Εικόνα NOESI.gr

Ζητείται ειδική παιδαγωγός ή έμπειρη ψυχολόγος για παράλληλη στήριξη παιδιού με αυτισμό σε νηπιαγωγείο στο Γαλάτσι για το σχολικό έτος 2020 - 2021.

Σε παιδί με εγκεφαλική παράλυση έδωσαν ποσοστό μόνο για την επιληψία

Εικόνα Βαλερια Καραπουρναλιδου

Καλησπέρα σας... Έχω ένα παιδάκι 2.5 ετών με εγκεφαλική παράλυση . (Όχι φυτό) δεν μπορεί να αυτό εξυπηρετεθει μόνος του δεν κάθεται δεν περπατάει δεν μιλάει. Περάσαμε επιτροπή και τον βγάλανε 67%λογο επιληψίας... Γιατί δεν μετρήθηκε όλη η κατάσταση και βγάλανε μόνο την επιληψία;

Προκηρύξεις για θέσεις εργασίας ΚΛ και Ψυχολόγου στο Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας (Χατζηπατέρειο)

Εικόνα Ι.Κ.Ε. "ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ" Κ.Α.Σ.Π.

Το ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, στο πλαίσιο υλοποίησης πράξης με τίτλο: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ» προκηρύσσει την πλήρωση των ακόλουθων θέσεων, με σχέση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου, πλήρους απασχόλησης:

  • Μία (1) θέση Κοινωνικού /-ής Λειτουργού.
  • Μία (1) θέση Ψυχολόγου.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.